HIT FOTKE! Džoni Dep nije probao srpsku šljivovicu, ali je udario po šampanjcu!
Foto: Kurir

stars paparaco

HIT FOTKE! Džoni Dep nije probao srpsku šljivovicu, ali je udario po šampanjcu!

Pop kultura -

Prošlonedeljna poseta Džonija Depa Beogradu bila je jedna od glavnih tema medija širom regiona. Slavni glumac je u srpskoj prestonici proveo 24 sata, a najviše pažnje privukao je njegov dolazak na promociju prvog animiranog serijala kreiranog i produciranog u našoj zemlji.

Džoni Dep
foto: Kurir

Kao što je Kurir već pisao, Dep je na ovaj događaj kasnio sat vremena, jer je zbog mnogobrojnih obaveza i čestih putovanja u poslednje vreme - zaspao u hotelu u kom je odseo.

Ipak, čim se u pratnji svog tima pojavio u zgradi Geozavoda, glumac je odmah uzeo piće dobrodošlice - čašu srpskog šampanjca, od koje se nije odvajao cele večeri.

Džoni Dep
foto: Kurir

Paparaco Kurira zabeležio je ovu zanimljivu scenu, koja je nasmejala sve prisutne na promociji. Očigledno da mu se naš šampanjac izuzetno dopao, što je u jednom trenutku i rekao partnerki premijerke Srbije Ane Brnabić, koja je sedela pored njega, a koja ga je posebno oduševila te večeri.

Inače, Dep nije krio da je ljubitelj naših žestokih domaćih pića, međutim, kako je i sam rekao prilikom govora na ovoj gala večeri, ovog puta nije uspeo da proba svoju omiljenu - šljivovicu.

Džoni Dep
foto: Kurir

- Dočekan sam ovde kao i uvek - fenomenalno. Hvala vam što ste me zvali, niko mi još nije dao rakiju šljivovicu, što je dobro, ali je dobro verovatno samo u narednih 10 minuta. Obožavam vašu zemlju i vaše ljude, osećam iskrenost ovde. Bog vas blagoslovio i hvala vam - rekao je Dep, što je oduševilo sve prisutne.

Stars Naslovna
foto: Kurir Privatna Arhiva

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

00:29

FANOVI VRIŠTE U TRANSU! DŽONI DEP STIGAO U PREDSEDNIŠTVO: Evo šta je na samom početku uradio slavni holivudski šmeker!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track