VILIJAM PROGOVORIO O BRATU HARIJU: To niko nije očekivao, ali princ je imao ODLIČAN razlog za to!
Foto: Profimedia

pomenuo ga

VILIJAM PROGOVORIO O BRATU HARIJU: To niko nije očekivao, ali princ je imao ODLIČAN razlog za to!

Pop kultura -

Princ Vilijam je na privatnoj ceremoniji u čast otkrivanja spomenika princeze Dajane u palati Kensington zahvalio svim svojim prijateljima koji su se pojavili, a posebno je spomenuo svog brata, princa Harija.

Vilijam (39) je govorio u svoje ime, ali i u ime vojvode od Saseksa, koji nije bio prisutan na svečanosti.

statua, princeza Dajana, princ Hari, princ Vilijam
foto: Profimedia

Izvori bliski nasledniku britanske krune istakli su kako je događaj bio intiman i simpatičan. "Bio je to pravi porodični ugođaj, a na svečanosti su bili svi kojima je Dajana bila kuma, njih 17. Vilijiam je održao predivan govor u kom je istakao da govori i u ime svog brata, a obojica su presrećni zbog spomenika njihove majke. Harija je spomenuo imenom", kaže izvor.

Još otkako su Hari i njegova supruga Megan Markl u intervjuu poznatoj voditeljki Opri Vinfri ispričali brojne detalje o životu u palati, tenzije između braće nisu jenjavale. Ipak, svoje su razmirice stavili na stranu pa su zajedno ranije ove godine otkrili spomenik svoje majke.

Hari je u Londonu onda bio bez Megan, a ona je ostala u njihovom domu u Los Anđelesu sa njihovom decom. Na svečanosti pe nekoliko dana se nije pojavio, a njegov brat Vilijam bio je u društvu svoje supruge, Kejt Midleton. Svečanost se trebala održati još u julu, ali je bila odložena zbog pandemije koronavirusa. Kensingtonska palata nije komentarisala detalje sa ceremonije.

Princ Hari, Megan Markl, Princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: Shutterstock/Sarnia, Shutterstock/360b

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:30

ANDRIJA MILOŠEVIĆ SNIMAO TRUDNU VERENICU! Aleksandra se ŠOKIRALA kada joj je ispričao vic: Ovo je OČAJNO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track