03:19

DRAGANA MIĆALOVIĆ SE GUŠILA U SUZAMA! Nedavno primila prvu nagradu, pa iskreno progovorila o ODNOSU SA SESTRAMA!

otvoreno

DRAGANA MIĆALOVIĆ SE GUŠILA U SUZAMA! Nedavno primila prvu nagradu, pa iskreno progovorila o ODNOSU SA SESTRAMA!

Pop kultura -

Lepa glumica Dragana Mićalović radi punom parom, a uz to i studira na Akademiji dramskih umetnosti

Dragana Mićalović nedavno je dobila svoju prvu nagradu, "Zoranov brk" za ulogu Ane Karenjine, a kako kaže od suza nisu mogli da joj je uruče.

U jutarnjem programu Kurir televizije Dragana je govorila o svojoj karijeri, porodici, odnosu sa sestrama Slobodom i Mirjanom.

Dragana Mićalović
foto: Kurir televizija

- Ovo je moja prva nagrada za profesionalnu predstavu. Ja sam toliko plakala od sreće da čovek nije mogao minut i po da mi je uruči - rekla je lepa glumica.

Dragana Mićalović studira na Akademiji dramskih umetnosti, ali i aktivno radi na raznim televizijskim i pozorišnim projektima.

- Toliko sam radila u jednom periodu, a po prirodi sam radoholičar i ranoranilac, da sam čak uspela da zaspim na predavanjim - ispričala je mlada glumica.

Dragana Mićalović
foto: Kurir televizija

Njoj je nedavno pripalo i prestižno zvanje "Dame godine", a na pitanje novinara ko je po njenom mišljenju prava dama, glumica je dala pomalo neočekivan odgovor:

- Milena Dravić. Ona je pojam dame u svakom smislu i volela bih da dostignem makar delić njene karijere i onoga što je postigla - izjavila je Dragana, iako su svi očekivali da će se možda odlučiti da svoju sestru, takođe glumicu Slobodu Mićalović.

- Pa ona je moja sestra, ja sam odrasla uz nju. Tu je i Mirjana, ona nam je veoma važna, jako nas brani i zalaže se za nas, ali isto tako ume da nam uputi i kritiku. Iako nije iz glumačkog sveta uvek je upućena u ono što radimo i ume i te kako da nam da dobre savete i dobre kritike - otkrila je Dragana.

Kurir.rs

Bonus video:

04:53

SLOBODA MIĆALOVIĆ PROGOVORILA O DOLASKU MONIKE BELUČI U ČORTANOVCE: Lepa glumica naglasila: Ovo vam sigurno NEĆE PROMAĆI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track