Najnovije vesti

POKAJALA SE ZBOG SKANDALOZNOG DVOGLAVOG ORLA! Misica se oglasila, traži OPROŠTAJ: Upala sam u zamku tuđe LOŠE NAMERE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/bunt.svesrbija

oglasila se posle skandala

POKAJALA SE ZBOG SKANDALOZNOG DVOGLAVOG ORLA! Misica se oglasila, traži OPROŠTAJ: Upala sam u zamku tuđe LOŠE NAMERE! (FOTO)

Pop kultura
15:38h

Nakon što je odjeknula vest da je srpska predstavnica na Izboru za mis Interkontinentala, Valentina Petrović, zajedno sa predstavnicama Crne Gore i tzv. države Kosovo pokazala dvoglavog orla, misica se oglasila putem Instagram objave.

"Želim javno da se oglasim povodom slike koja kruži društvenim mrežama! U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvama da se fotografišem, velikom brzinom sam stala pored devojaka i devojke su me u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo, nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost.

misice, bruka
foto: Printscreen/Instagram/bunt.svesrbija

Želim da se izvinim svim priipadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, mojoj porodici koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanju u zamku tuđe loše namere. Ja volim i bodrim svoju državu i njene vrednosti. Naša država je jedini simbol koji nosim u srcu. Jednostavno nisam razmišljala kada je došlo do ovog čina.

Jako, jako mi je žao, zato pored dubokog izvinjenja donela sam odluku da od organizatora tražim dozvolu da napustim takmičenje i tim činom olakšala sebi trenutni pritisak koji nosim.

Baš se kajem, ali prosto to se nepromišljeno desilo. Teško mi padaju sve poruke i kritike, ali u pravu ste. Izvinite, nadam se da ćete me razumeti."

Podsetimo, Vesna de Vinča, vlasnica agencija Miss Yu, koja godinama organizuje i učestvuje Izbore za mis Srbije, oglasila se za Kurir, nakon što je u javnost isplivala skandalozna fotografija srpske misice koja pokazuje dvoglavog orla, simbol tzv. velike Albanije.

- Zatečni smo i zbunjeni time što smo i mi videli. Kontaktirali smo našu predstavnicu i ona nam je poslala obaveštenje koje je postavila na svoj Instagram profil. Nakon tog čina, i mi smo, a i Valentina tražili od organizatora da bude vraćena sa takmičenja - poručila je Da Vinča za Kurir.

Vesna da Vinča
foto: Printscreen Pink

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

REDAKCIJA 26.10.2021. 2.DEO
50:43

REDAKCIJA 26.10.2021. 2.DEO

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja