ZVALI SMO DŽONIJA DEPA DA IGRA U TREĆEM DELU JUŽNOG VETRA: Biković otkrio da pregovara sa još dve holivudske zvezde
Foto: Damir Dervišagić

Uskoro u Bioskopima

ZVALI SMO DŽONIJA DEPA DA IGRA U TREĆEM DELU JUŽNOG VETRA: Biković otkrio da pregovara sa još dve holivudske zvezde

Pop kultura -

Posle više od tri godine čekanja, 4. novembra film "Južni vetar" se vraća u bioskope širom zemlje, i to nastavkom "Ubrzanje", a beogradska premijera drugog dela najgledanijeg filma na Balkanu biće dva dana ranije u Kombank dvorani.

film Južni vetar 2
foto: Nemanja Miščević

Ovaj punokrvni triler iz 2018. godine uzdigao se na nivo blokbastera, koji je srušio sve rekorde, da bi se kasnije razvio u TV seriju, koja je neizbežno postala najgledanija u sezoni 2019/20. u čitavom regionu. Pored prirodnih lepota Srbije, najviše istočnog dela, očekuju nas i nove zanimljive lokacije, poput hrvatskog grada Kastava, u kojem je smešten deo radnje.

Na konferenciji za medije najavljen je nastavak serije i treći deo filma, a posebnu senzaciju predstavljaće dve holivudske zvezde, za koje ekipa nije želela da otkrije ko su.

film Južni vetar 2
foto: Nemanja Miščević

Na pitanje Kurira da li možemo očekivati jednog od najpopularnijih glumaca današnjice Džonija Depa u predstojećim delovima filma i serije, rečeno je da je poziv za njega otvoren.

- Zasad dva holivudska glumca, uskoro ćete saznati koja što se tiče serije. A što se tiče trećeg dela filma, poziv za Džonija stoji, tako da ćemo videti da li će odgovoriti - kazala je Tatjana Žeželj Gojković.

1 / 13 Foto: Nemanja Miščević

Miloš Biković nadovezao se i dodao da je Džoniju Depu upućen poziv da učestvuje u filmu.

- Kasting je otvoren, pa ako ga Dep prođe, biće primljen - kazao je u šali Biković.

film Južni vetar 2
foto: Nemanja Miščević

Kurir.rs/Jovan Mladenović

Bonus video:

04:15

RUSKA GLUMICA ODUŠEVLJENA SRBIJOM: Za samo 4 meseca naučila srpski jezik, glumi u Južnom vetru i veliki je prijatelj sa Bikovićem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track