OTKRIVENO ZAŠTO JE HUREM NAPUSTILA ČUVENU SERIJU: Producent posle 8 GODINA progovorio o glumici, pa rekao šta je PRAVI RAZLOG!
Foto: Profimedia

dobro čuvana tajna

OTKRIVENO ZAŠTO JE HUREM NAPUSTILA ČUVENU SERIJU: Producent posle 8 GODINA progovorio o glumici, pa rekao šta je PRAVI RAZLOG!

Pop kultura -

Glumicu Merjem Uzerli publika je zavolela u ulozi sultanije Hurem iz hit serije "Sulejman Veličanstveni", a ona je iznenada prekinula snimanje u maju 2013. godine.

Naime, glumica je napustila Istanbul i otputovala u Berlin i to bez objašnjenja. Tek nedavno otkriven je razlog zbog kog je ostavila ekipu projekta koji je rušio sve rekorde gledanosti.

Merjem Uzerli
foto: Profimedia

Gostujući u jednoj emisiji na "Jutjubu", producent Timur Savdži rekao je da je nemačka glumica turskog porekla patila od poremećaja u psihologiji poznatog kao sindrom sagorevanja. Po njegovim rečima, ona više nije mogla da izdrži ogroman pritisak i jednostavno je otišla.

Reč je o vrlo ozbiljnom mentalnom i fizičkom problemu koji počinje naizgled bezazlenim simptomima kao što su gubitak entuzijazma i energije, zamor, neodređeni bolovi, a potom se pretvara u hroničan stres praćen nesanicom, glavoboljom, visokim pritiskom, padom imuntiteta, poremećajima koncentracije, depresijom, napadima panike...

Merjem Uzerli
foto: Profimedia

Snimanje serija traje po ceo dan, što zahteva vojničku disciplinu i dobru samokontrolu. Međutim, Merjem više nije mogla da izdrži i odličila je da ode iz projekta, a sve se odrazilo i na njen ljubavni život. Glumicu je verenik ostavio dok je bila u drugom stanju, a pričalo se i da je pokušala da izvrši samoubistvo skokom sa terase.

Ipak, izgleda da su psihički problemi sada daleka prošlost, a glumica sada živi u Berlinu i ponovo je srećna i zaljubljena.

Merjem Uzerli
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./hello

Bonus video:

01:27

SRBIJA BI DOBILA MNOGE PREDNOSTI NJENOM IZGRADNJOM: Simeunović o nuklearki za koju je potrebno oko 12 milijardi!

Merjem Uzerli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track