SIPALA SAM VOTKU ČIM USTANEM, OVO SAM JA PIJANA U POLA 8 UJUTRU! Pevačica u skandaloznoj ispovesti progovorila o ALKOHOLIZMU!
Foto: Printscreen

promenila život iz korena

SIPALA SAM VOTKU ČIM USTANEM, OVO SAM JA PIJANA U POLA 8 UJUTRU! Pevačica u skandaloznoj ispovesti progovorila o ALKOHOLIZMU!

Pop kultura -

Pevačica Džesika Simpson priznala je nedavno u svojoj knjizi da je imala problem sa alkoholizmom.

Otkrila je da je od zgodne pevačice kojoj su se svi smejali u rijalitiju, preko ponosne majke troje dece, postala pijanica.

"Sipala bih votku čim bih ustala. Jednom je moj otac osetio da se osećam na alkohol na dečijoj školskoj predstavi, a ja se stidim da priznam da ni ne znam ko je mojoj deci taj dan obukao kostime", priznala je pevačica u knjizi.

Danas je na Instagramu objavila sliku staru 4 godine, iz tog perioda, tačnije perioda kada je rešila da prestane da pije.

"Ova osoba u rano jutro 1. novembra 2017. godine je neprepoznatljiva verzija mene. Imala sam toliko toga da istražim i rešim. Znala sam da ću morati da se vratim na svetlo i naučim da poštujem samu sebe. Morala sam da prestanem da pijem jer sam bila izmučena. Želela sam da osetim bol i nosim ga kao odlikovanje. Želela sam da živim kao vođa, da se ne osvrćem i ne kajem zbog ranijih izbora", napisala je Džesika i dodala da "nije pila zbog problema, već zbog nedostatka ljubavi prema samoj sebi", navela je ona.

Podsetimo, Džesika je pre ćetiri godine rekla zbogom svom najvećem poruku i od tada nije okusila ni kap alkohola.

kurir.rs/I.B.

Bonus video:

04:57

TIJANA AJFON PONOVO ŠOKIRA: Kad primiš piće u klubu ZNA SE ŠTA SLEDI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track