HEJLI BIBER OTVORILA DUŠU I PROGOVORILA O DŽASTINU! Osvrnula se na pevačeve PROBLEME, pa otkrila: Nije sve onako kako maštate!
Foto: Profimedia

iskrena

HEJLI BIBER OTVORILA DUŠU I PROGOVORILA O DŽASTINU! Osvrnula se na pevačeve PROBLEME, pa otkrila: Nije sve onako kako maštate!

Pop kultura -

Već neko vreme se šuška o razlazu Hejli i Džastina Biber, međutim par je to pokušavao da demantuje i svoj odnos predstavi idiličnim.

Mnogi komentarišu da gotovo na svakoj paparaco fotografiji deluju je tužno i kao da će pući svakog trenutka, Hejli je to demantovala objavama na mrežama.

Hejli Biber
foto: Profimedia

Mnogi su se pitali šta se zapravo dešava, a kao jedan od razloga navodilo se i to što je Biber spreman da postane otac, dok je Hejli ta koja sabotira priču.

Zbog svega je bila izložena ogromnom hejtu na mrežama, a sada se konačno saznalo da je priča zapravo ozbiljnija nego što se mislilo.

Naime, kako prenosi "Mirror", par je u braku tri godine i priznaju da njihova putanja nije uvek bila pravolinijska.

- Imali smo mnogo razgovora poput: koji su naši planovi, gde želimo da budemo za toliko i toliko godina, uvek smo pričali o tome da želimo da uđemo mladi u brak i da budemo mladi roditelji, ali... nije sve onako kako maštate - rekla je Hejli.

Džastin Biber, Hejli Biber
foto: Profimedia

- Ali, jedno znam. Donela sam odluku. Znam koliko jako i dugo volim ovu osobu i da neću odustati od njega - pojasnila je Hejli o čemu se radi, osvrnuvši se na Biberove mentalne probleme.

Hejli se osvrnula i na to da je njena ljubav tolika da ga nikad neće napustiti, nevezano da li će ostati zajedno ili ne.

- Nisam takav tip osobe. Ostaću uz njega nevezano za sve, i kakav ishod bude na kraju - rekla je ona.

Hejli je otkrila i da je Džastin dugo imao suicidalne misli, ali da su zajedno to prebrodili.

Kako je pevač i sam rekao u svom dokumentarcu, jednostavno nije više želeo da prolazi sam kroz sve, te su zajedno doneli odluku da potraži profesionalnu pomoć i da preboli sve ono što ga je mučilo sve ove godine.

hejli biber
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:04

Paparaco Kurir u Grčkoj: Džastin Biber sa suprugom u šetnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track