POSTALE SMO SOCIJALNI SLUČAJ Ljiljana Jakšić rodila Dariju u 6. deceniji i sad jedva krpe kraj s krajem! U novčaniku ni 500 dinara
Foto: Dragana Udovičić

teška sitacija

POSTALE SMO SOCIJALNI SLUČAJ Ljiljana Jakšić rodila Dariju u 6. deceniji i sad jedva krpe kraj s krajem! U novčaniku ni 500 dinara

Pop kultura -

Glumica Ljiljana Jakšić, poznatija po svojoj ulozi čistačice Salvete u 52. godini rodila je ćerku Dariju, o kojoj se sama brine.

Inače, Ljiljana je pričala o lošoj finansijskoj situacija koja ju je zadesila usled pandemije korona virusa.

- Sedam meseci ne radim i naravno da je korona uticala. Neverovatna mi je priča, kao da sam u zoni sumraka iz koje nikako da se probudim. Došla sam večeras u Skadarliju da obiđem restorane. Još uvek su svi jako stegnuti, ali je bliže tu nada da će se ovo sve završiti - pričala je Ljiljana za emisiju "Premijera - Vikend specijal" svojevremeno.

Ljiljana Jakšić
foto: Privatna Arhiva

Ljiljana je istakla da je dobila pomoć od države, ali da je zbog otkazanih nastupa postala "socijalni slučaj". No, uprkos svemu, nije upućivala apel za pomoć. - Nisam upućivala apele, bilo je uplaćemo nekih 90.000 za prva tri meseca, a onda smo postali socijalni slučajevi, sticajem okolnosti. To ti je kad ti život da limun, a napraviš limunadu. Desilo mi se da je advokatska kancelarija napravila donaciju za igranje moje predstave o Skadarliji - ispričala je glumica i pomenula ćerku Dariju, koja je prošle godine postala školarac:

- Kada je pošla u školu bila je uzbuđena, i ja sam bila uzbuđena. To je jedan od meni najsvečanijih momenata u životu. Prvi je kada su mi je doneli u porodilištu. Ja sam se jako radovala kada su rekli da kreću u klupe, ide svakodnevno u školu - istakla je popularna Salveta u pomenutoj emisiji svojevremeno.

Ljiljana Jakšić
foto: Printscreen, Pink

Podsetimo, Ljiljana je ranije ispričala kako Ljiljana Jakšić da se bori da na vreme plati kredit za stan, ali i da podmiri račune.

- Komšija mi kuca na vrata, treba da se da 5.000 za lift, održavanje godišnje, šta već. Ja u šoku, meni je trenutno 5.000 dinara kao 5 miliona! Držim taj papir, bila sam van sebe, a moja ćerka odlazi u sobu i donosi mi novčanice koje je skupljala. Po 200, 300, 500, sačuvano u novčaniku malom, daje mi i kaže: "Izvoli, da platiš lift". Insistirala je da uzmem, rekla sam joj: "Ostavi, tražiću ti kad ne budem imala baš ništa", tako je bilo - započela je Jakšićeva.

- Sve je "zabibereno" stambenim kreditom. Teško je. Moram da zahvalim svojim prijateljima na pomoći, velikoj pomoći. Imala sam neku ušteđevinu, to je to. Posla nema već duže vreme, volela bih da glumim u nekoj seriji, ili u nekom filmu, još bolje - zaključila je Ljiljana jednom prilikom za "Ekskluziv".

Ljiljana Jakšić
foto: Printsceeen/Prva TV

kurir.rs

Bonus video:

03:31

LJILJANA JAKŠIĆ JEDVA PREŽIVLJAVA OD POČETKA PANDEMIJE: Slobodni umetnici su postali socijalni slučajevi (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track