NIKAD VIĐENA FOTKA GAGIJA JOVANOVIĆA I BRANKE PUJIĆ SA ĆERKOM: Anđela majci uputila emotivne reči, a za to ima poseban povod! FOTO
Foto: Printscreen/Instagram

lepo

NIKAD VIĐENA FOTKA GAGIJA JOVANOVIĆA I BRANKE PUJIĆ SA ĆERKOM: Anđela majci uputila emotivne reči, a za to ima poseban povod! FOTO

Pop kultura -

Glumica Branka Pujić danas proslavlja rođendan, a tim povodom oglasila se njena ćerka Anđela Jovanović i majci uputila emotivnu poruku.

Branka Pujić
foto: Dragana Udovičić

Anđela Jovanović vrlo često na svom Instagram profilu objavljuje fotografije sa svojimm najmilijima. Kako njena majka, Branka Pujić danas puni 68. godinu, Anđela je odlučila da joj i javno čestita rođendan.

Naime, ona je na svom profilu objavila niz fotografija iz detinjstva sa majkom i ocem Gagijem Jovanovićem, te joj je u opisu istih posvetila prelepe reči:

- Toliko ljubavi, dobrote, nežnosti, topline! Za mene je tvoj rođendan praznik! Živa bila - napisala je lepa glumica.

Njeni obožavaoci bili su oduševljeni ovim gestom, a svoje oduševljenje nisu krile ni njene koleginice, te se među prvima oglasila Anđelka Prpić interesantnim komentarom.

- Gledaj majku, biraj ćerku - napisala je ona.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

03:30

ĆERKA GAGIJA JOVANOVIĆA PRVI PUT U JAVNOSTI SA DEČKOM: Anđela Jovanović zablistala u CRVENOM, ruku pod ruku sa sportistom (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track