PRE LUPANJA AUTOMOBILA MARIJA KARAN IMALA HISTERIČNI NAPAD Novi detalji sukoba: Balaban imao ALKOHOL U KRVI, ona LOMILA po hotelu
Foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

SKANDAL

PRE LUPANJA AUTOMOBILA MARIJA KARAN IMALA HISTERIČNI NAPAD Novi detalji sukoba: Balaban imao ALKOHOL U KRVI, ona LOMILA po hotelu

Pop kultura -

Do žestokog sukoba između glumice Marije Karan i njenog dečka Vladana Balabana, koji je i kasnije eskalirao nasiljem, došlo je u ranim jutarnjim satima, a razlog tome je, kako saznajemo, bio haos koji je glumica prethodno napravila u hotelu u kome su zajedno bili, te lomila čaše pred svima.

Marija Karan
foto: Nemanja Nikolić

Naime, u Francuskoj ulici u samom centru Beograda stanare je jutros u 4.05 sati probudila žučna svađa i obračun, te je zbog toga policiju pozvao jedna od komšija i prijavio da se u Francuskoj ulici kod broja 29 na ulici nalazi džip iz kog jedna žena zapomaže.

Čim je došla, policija je na ulici zatekla "porše kajen" u kom se na mestu vozača nalazila glumica Marija Karan, a na mestu suvozača njen dečko Vladan Balaban.

Njih dvoje su se, naime, kako saznajemo prethodno posvađali jer je glumica u hotelu u kome su zajedno bili, histerično lomila čaše pred prisutnima, što je očigledno njenom partneru zasmetalo.

Marija Karan, Porše Kajen, slupan automobil
foto: Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić

Zbog toga je usledio sukob, a onda je eskalirao nasiljem kada je Balaban otvorenom šakom udario Mariju u desnu stranu lica na šta je glumica uzela tegove i protivpožarnim aparatom i njima razbila zadnje staklo na vozilu.

Uništen automobil se i dalje nalazi ispred policijske stanice u Beogradu.

Stakla na luskuznom "poršeu" potpuno su razbijena.

Glumica je zbog povreda vozilom Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar gde se, kako saznajemo, i dalje nalazi.

Kako "Novosti" prenose, u vreme incidenta glumica je bila trezna, dok je u krvi njenog partnera izmereno 1.15 promila alkohola.

Balabanov advokat oglasio se ranije za medije:

- Nije tačno da je gospodin Balaban ikoga udario, on je kritičnom prilikom branio sebe, svoju imovinu i imovinu drugih stanara, s obzirom da se događaj desio u garaži zgrade u Beogradu. Tom prilikom su bili prisutni radnici obezbeđenja, kao i stanari, koji su ceo događaj videli. Gospodin Balaban je ugledan poslovan čovek, koji uživa ugled u R. Srbiji i inostranstvu, te on iz tog razloga ne želi da se u javnosti predstavlja kao nasilnik - izjavio je advokat Balabana, Radomir Munižaba.

Marija Karan, Porše Kajen, slupan automobil
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/S.M./Blic

Bonus video:

02:43

MARIJA KARAN JE OSREDNJA GLUMICA! Kritičari UDARILI ŽESTOKO: Njen talenat NIJE PRIZNAT, to što je radila u Americi NIJE KARIJERA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track