IZNENADNA SMRT SINA PRVENCA GA JE POTPUNO SLOMILA: Silvester Stalone doživeo ogromu tragediju, a evo kako mu je glumac odao počast
Foto: Profimedia

tužno

IZNENADNA SMRT SINA PRVENCA GA JE POTPUNO SLOMILA: Silvester Stalone doživeo ogromu tragediju, a evo kako mu je glumac odao počast

Pop kultura -

Silvester Stalone doživeo je ogromnu porodičnu tragediju kada je njegov sin preminuo u 2012. godine.

Naime, glumčev sin Sejdž preminuo je u svom stanu u Los Anđelesu od srčanog udara izazvanog aterosklerozom.

Silvester Stalone
foto: Profimedia

Sejdž je bio prvo dete Stalonea i njegove supruge Saše Čak.

– Nijedna bol nije jača od one kada roditelj izgubi dete. Zato molim ljude da pokažu poštovanje prema sećanju na mog talentovanog sina i saosećaju sa ljubavlju njegove majke Saše. Ovaj bolni gubitak ostaće sa nama do kraja naših života. Sejdž je bio naše prvorođeno dete i centar našeg univerzuma, i ponizno vas molim da ne ometate dušu i sećanje na mog sina – rekao je Stalone tada za medije.

Slavni Roki je nakon razvoda od Saše imao nesuglasica sa sinom, ali su se posle par godina pomirili, a čak su počeli zajedno da snimaju filmove i daju intervjue.

Sejdž Stalone
foto: Profimedia

Njih dvojica sarađivali su na filmu “Roki 5”, a Sejdž je imao želju da se bavi produkcijom. Prerana smrt njegovog prvenca, potpuno je porazila slavnog glumca.

– Veoma je teško. Ovo je užasna situacija, ali takav je stvarni život, vreme vam pomaže da se izborite i pokušate da preživite ono što se dogodilo. Veoma je važno pronaći snagu za uspon i pokušati živeti. U suprotnom, može da vas odvuče u začarani krug – rekao je Stalone u avgustu 2012. godine.

Na dodeli “Zlatnog globusa” otkrio je i kako je ovaj gubitak uticao na njegov rad.

– Čini mi se da u takvim situacijama mnogo pomaže ako radite nešto. U slučaju mog sina, hteo sam da mu odam počast i čini mi se da sam to uradio – rekao je tada glumac.

Sejdž Stalone
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./nydailynews

Bonus video:

01:06

STANARI U PANICI: Urušila se zgrada na Vračaru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track