OVO JE BIVŠI MUŽ TANJE BOŠKOVIĆ: Tvorac je KULTNOG filma, bio je u braku sa Nedom Arnerić, a uspeo je da zavede i MIS SVETA (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

smislio čuvenu špicu

OVO JE BIVŠI MUŽ TANJE BOŠKOVIĆ: Tvorac je KULTNOG filma, bio je u braku sa Nedom Arnerić, a uspeo je da zavede i MIS SVETA (FOTO)

Pop kultura -

Bivši muž Tanje Bošković dobro je poznat široj javnosti, a iza sebe ima brak sa još jednom glumicom.

Dejan Karaklajić je smislio čuvenu špicu za dnevnik RTS-a. Ipak, režiser je najpoznatiji po filmu "Ljubavni život Budimira Trajkovića", a njegov ljubavni život zahteva poseban film, a možda i seriju. Jer, Karaklajić je bio u vezi sa možda najlepšim glumicama bivše Jugoslavije - Nedom Arnerić i Tanjom Bošković.

Neda Arnerić
foto: Dragana Udovičić

Naime, Kraklajić se sa Nedom zbližio na snimanju filma "Užička republika", a posle kratkotrajnog braka su se rastali kao prijatelji.

Zatim je usledila veza sa Tanjom Bošković, sa kojom je dobio dvoje dece, ćerku Lanu i sina Đorđa. Lana je odlučila da krene stopama poznate majke, dok se Đorđe odlučio za Fakultet političkih nauka. Karaklajić je ispričao da su bili odvojeni, jer je on živeo i radio u inostranstvu i da se sa Tanjom razišao dok su deca bila mala.

ćerka, Dejan Karaklajić, Lana
foto: Dragan Kadić

- Ona je zahtevala da se vratim u Srbiju, dok se ja nisam tako osećao niti sam to želeo. Druženjem i što češćim kontaktom sa decom pokušavao sam da im nadomestim svoje odsustvo, ali to se zapravo nikada ne može nadoknaditi - ispričao je Karaklajić svojevremeno.

Zabavljao se i s nekadašnjom mis sveta, Norvežankom Ingeborg Sorensen.

Dejan Karaklajić
foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/A.A./story

Bonus video:

01:02

POZNATI GLUMCI DOŠLI ISPRED JDP DA PRIME VAKCINU! VOJA BRAJOVIĆ: Sve je bilo organizovano i tačno! Pazićemo kao i do sada (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track