DOŠAO U SRBIJU DA SNIMA FILM, A SAD ŽELI DA OSTANE: Američki glumac naučio naš jezik, pa otkrio da ga OVO podseća na Beverli Hils!
Foto: Printscreen/Instagram

zavoleo beograd

DOŠAO U SRBIJU DA SNIMA FILM, A SAD ŽELI DA OSTANE: Američki glumac naučio naš jezik, pa otkrio da ga OVO podseća na Beverli Hils!

Pop kultura -

Američki glumac Adam Devenport pre godinu dana stigao je u Srbiju, kada je dobio ulogu u filmu i seriji, a u međuvremenu se prilagodio životu u Beogradu i stekao značajan krug prijatelja.

Život mu se, kako kaže, mnogo promenio od kada je pre godinu dana stigao u Srbiju i veoma je zahvalan zbog toga. Srbi su otvorili svoja srca za mene, rekao je Devenport gostujući na RTS-u.

"Moja uloga podrazumeva dosta istraživanja i razumevanja kako je to bilo biti pilot u Drugom svetskog ratu. Moraću i malo da prilagodim akcenat jer lik kojeg igram je iz Južne Karoline i ima brkove, a treba da naučim i da jašem konja", istakao Devenport.

O životu u Srbiji i Beogradu kaže da je tokom proteklih godinu dana dosta upoznao kulturu i ljude.

"Živeo sam prvo na Vračaru, a sada na Dedinju, pa sam krećući se stekao sliku o raznovrsnosti Beograda. Na Dedinju sam već dva meseca i dopada mi se kraj. Podseća me pomalo na Beverli Hils", navodi američki glumac.

Devenport navodi da je obnovio boravišnu vizu na još godinu dana i da je organizovao školu za glumu, koju sada pohađa oko 30 polaznika.

Diplomac Jejla kaže da su ljudi u Srbiji veoma prijateljski nastrojeni.

"Mislim da vas život najviše nagradi kada izađete iz svoje zone komfora. Uvek sam želeo da živim u Evropi i nekako me je pandemija naterala da preduzmem taj korak", zaključio Devenport.

Kurir.rs/A.A./rts.rs

Bonus video:

01:35

KOMEMORACIJA MARINKU ROKVIĆU: Zvuci harmonike prolomili se salom, pevačeva udovica guši se u suzama (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track