NAJPOZNATIJI SVETSKI TIKTOKER SA BALKANSKIM GLUMCEM: Čuvenog Kabija oduševila zvezda serije La casa de papel, zajedno zapevali!
Foto: Profimedia

veselo

NAJPOZNATIJI SVETSKI TIKTOKER SA BALKANSKIM GLUMCEM: Čuvenog Kabija oduševila zvezda serije La casa de papel, zajedno zapevali!

Pop kultura -

Najpoznatiji Tiktoker na svetu Kabiju objavio je na Instagram fotografiju sa hrvatskim glumcem Lukom Perošem, zvezdom serije "La Casa de Papel".

Naime, Kabi je najspre objavio video sa poznatim glumcem u kome je muškarac nosio masku Salvadora Dalija, a u pozadini se čula pesma "Bella Ciao". Nekoliko sekundi kasnije otkrio je da se iza maske krije Peroš, zatim su on i Kabi zapevali pesmu "Don't stop me now" grupe "Queen", prenosi "Net.hr".

Kabi Lejm, Luka Peroš
foto: Printscreen/Instagram

Luka Peroš inače živi u Barseloni sa suprugom, Brazilkom Paulom s kojom ima sina Davida. S njima je i 15-godišnja kći Ava koju je dobio u vezi s pokojnom umetnicom Ivanom Popović.

Podsetimo, u Luka Peroš u seriji "La Casa de Papel" tumači lik Profesorovog pomagača Marseja, a on nije jedini Balkanac u čuvenoj bandi. Srpski glumac Darko Perić igra Helsinkija, jednog od glavnih likova.

Kurir.rs/A.A./net.hr

Bonus video:

01:58

SANDRA PERIĆ U USIJANJU DANA: Izveštaj o užasnim uslovima u domovima za decu sa smetnjama u razvoju je kontradiktoran

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track