ĆERKA BANETA VIDAKOVIĆA IMA RETKO IME: Ne živi u Srbiji i neverovatno podseća na oca, a evo kako ona izgleda! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

PORODICA GLUMCA

ĆERKA BANETA VIDAKOVIĆA IMA RETKO IME: Ne živi u Srbiji i neverovatno podseća na oca, a evo kako ona izgleda! (FOTO)

Pop kultura -

Bane Vidaković vratio se poslu posle turbulentnog perioda, a malo ko zna detalje njegovog privatnog života.

O svom braku koji je okončan razvodom pre nekoliko godina je rekao sledeće:

Bane Vidaković, Palata pravde
foto: Zorana Jevtić

"E, sopstveni razvod jesam traumatično doživeo! Prosto zato jer smo 20 godina proveli u braku, a to je veoma dug period života. Ali, srećom, deca su nam porasla u međuvremenu pa su i oni to relativno lako prebrodili", rekao je Vidaković za "Blic".

"Moji klinci teško podnose što mama živi u jednoj zemlji, u Holandiji, a tata u drugoj pa su oni prilično rastrzani između "Den Haga" i Beograda. Zbog Haga smo se moja bivša supruga Mina i ja i udaljili. To je bilo u vreme kada je prošlo bombardovanje, a Milošević je još bio na vlasti. Bio je to opšti očaj i beznađe. Nije se naslućivao dolazak Đinđića. I moja bivša žena je prihvatila prvi posao koji bi doneo bilo kakav novac, a to je bilo dopisništvo u Hagu. Posle, kada je Milošević poslat u Hag, utrostručili su joj platu i zaposlili su je Italijani", rekao je glumac i nastavio:

Bane Vidaković
foto: Zorana Jevtić

"Ona je dobila priliku da živi normalnim evropskim životom i rešila je da se nikada ne vrati ovde. I to je potpuno normalno. A ja, u četrdeset i nešto godina, ne bih da krećem da ispočetka pravim karijeru negde, pa sam ostao ovde. Jedini problem moje porodice je što smo hronično željni jedni drugih. Ovog leta sam bio presrećan jer je ćerka uspela da provede sa mnom skoro celo leto."

U braku je dobio ćerku Majdu i sina Mateju. Majda je umetnica, živi na relaciji Amsterdam-Hag, a evo kako ona izgleda:

Kurir.rs/A.A./Blic

Bonus video:

03:01

BANE VIDAKOVIĆ 1. PUT U JAVNOSTI POSLE HAPŠENJA ZBOG DROGE: Trebalo da budem oprezniji, krivo je društvo (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track