02:02

ŽELELA SAM DA IMAM TROJE DECE, MAJČINE REČI MI ODZVANJAJU U GLAVI: Glumica otvorila dušu i progovorila o ĆERKI

ŽELELA SAM DA IMAM TROJE DECE, MAJČINE REČI MI ODZVANJAJU U GLAVI: Glumica otvorila dušu i progovorila o ĆERKI

Pop kultura -

Poznata glumica Nataša Ninković sa suprugom Nenadom Šarencem ima dva sina koji su blizanci. Ona je u "Sceniranju" otkrila da je oduvek želela troje dece.

- Sve muškarci oko mene. Moraš da imaš mnogo energije. Ljubavi mi ne manjka. Ne nedostaje mi devojčica. Volela sam da imam troje dece i da treće dete bude sin - rekla je Nataša u "Sceniranju" na Kurir televiziji.

Zbog toga što nema žensko dete, kaže da najviše žali njena majka.

- Moja mama je zbog toga malo tužna i stalno mi govori da ne znam šta znači imati ćerku. Vezane smo dosta i imamo divan odnos, ali smo različite - navela je Nataša.

Nataša Ninković
foto: Kurir televizija

Glumica je u emisiji ispričala jednu zanimljivu situaciju, kada se njena majka našalila sa njom na konto dece.

- Bila je neka sahrana u Trebinju i ja sam rekla: 'Ja ću da potpišem kada budem umrla, da niko ne plače. Neka puste neku muziku, onu što sam volela. Neću da mi nabrajaju šta sam radila. Majka mi je rekla, da pošto nemam ćerke neće imati ko ni zaplakati. Mi smo se toliko smejali tome. Ona je jako duhovita. Kada mi je to rekla, stalno mi odzvanja, ali to je to, lepo mi je sa mojim muškim - ispričala je glumica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:22

MORALA SAM DA PONAVLJAM SCENU ZBOG KOJA! Glumica otkrila šta se dešavalo iza kadra serije Crna svadba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track