02:16

NATAŠINI SINOVI LEPOTANI! Evo šta je glumica rekla o snajkama i o tome kakva će biti svekrva

NATAŠINI SINOVI LEPOTANI! Evo šta je glumica rekla o snajkama i o tome kakva svekrva će biti

Pop kultura -

Glumica Nataša Ninković sa suprugom Nenadom Šarencem za koga se udala sa 25 godina ima dva sina Luku i Matiju.

Kako su već stasali za devojke, postavlja se pitanje kakva će Nataša biti kao svekrva.

- Mnogi ljudi bi rekli suprotno, ali nemam posesivnost. Moja ljubav ne znači posesivnost, moja ljubav znači sloboda. Ne volim opsesivne ljubavi koje su za vratom. Ne bih mogla da izdržim takvu vrstu ljubavi. Trudim se da ne budem prema suprugu i deci opsesivna i posesivna - istakla je Nataša.

Za izbor svojih sinova, kaže da se ne meša.

Nataša Ninković
foto: Kurir televizija

- Ako je to njihov izbor, apsolutno ću da poštujem. Ne znaš nikada da li ćeš da voliš nekoga, pa ni ja te devojke, ali najvažnije je poštovanje. Kada ima poštovanja, onda ima i mira, jer se biraju reči i vodi se računa. Kada ima poštovanja, nema nikakvih problema - navela je glumica.

Takođe, navodi i da buduće snajke ne moraju da je vole, ali treba da je poštuju. Ipak, sigurna je da će biti dobra sekrva.

- Ne mora da me voli. Imam svest ko sam. Međutim, ne opterećuje me to. Ponašam se iz sebe i ne mislim na to šta će neko da kaže. Biće to sve kako treba - smatra Nataša.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:15

RUSKA GLUMICA ODUŠEVLJENA SRBIJOM: Za samo 4 meseca naučila srpski jezik, glumi u Južnom vetru i veliki je prijatelj sa Bikovićem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track