NAJAVLJENA TUŽBA PROTIV ALEKA BOLDVINA! Asistentkinja režije u suzama: U DEPRESIJI sam, u glavi mi odzvanjaju zvuci PUCNJAVE!
Foto: Profimedia

ZA 40 GODINA NIJE DOŽIVELA NIŠTA SLIČNO

NAJAVLJENA TUŽBA PROTIV ALEKA BOLDVINA! Asistentkinja režije u suzama: U DEPRESIJI sam, u glavi mi odzvanjaju zvuci PUCNJAVE!

Pop kultura -

Glumac Alek Boldvin ranio je reditelja Džoela Suzua i usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins na snimanju filma "Rust".

Sada je asisentkinja režije na konferenciji za medije Mami Mičel najavila je tužbu protiv Aleka Boldvina i svih producenata, prenosi "nypost".

Mami Miče obratila se u suzama okupljenim novinarima i rekla da nikada neće zaboraviti trenutak kada se dogodila tragedija.

Mami Mičel
foto: Profimedia

- Stalno mi odzvanjaju zvuci pucnjave. U depresiji sam, ne osećam se sigurno i strahujem za svoju budućnost. Stalno imam osećaj da u svakom trenutku nešto može da mi se dogodi, kako meni tako i onima oko mene. 40 godina se bavim ovim poslom i uvek sam se osećala bezbednom i inspirisanom na snimanjima, ovako nešto nikada nisam doživela - izjavila je Mami Mičel, a njena advokatica Glorija Olred najavila je tužbu protiv Aleka Boldvina i producenata filma.

- Smatramo da se Boldvin igrao ruskog ruleta kada je odlučio da ne proveri da li je pištolj napunjen pre nego što je rukovao njime - izjavila je Glorija Olred. S druge strane, brat Aleka Boldvina, Danijel, tvrdi za medije da se Aleku Boldvinu "sve ovo dešava zbog njegovih jasnih političkih stavova". „Ovo je ništa drugo do posledica njegove doslednosti i čvrstih stavova o određenim stvarima. Ljudi koji ga ne vole će ga iskoristiti, njegovu suprugu progoniti… On je meta", izjavio je brat slavnog glumca.

Alek Boldvin, Halina Hadčins
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

08:53

BOLDVINU JE PODMETNUTO: Kaskader otkrio pozadinu tragedije na SNIMANJU FILMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track