Najnovije vesti

NEOČEKIVANI OBRT U SLUČAJU ALEKA BOLDVINA: Po scenariju NIJE ni trebalo da PUCA! Svedok izneo žestoke tvrdnje!
Foto: Profimedia

šok

NEOČEKIVANI OBRT U SLUČAJU ALEKA BOLDVINA: Po scenariju NIJE ni trebalo da PUCA! Svedok izneo žestoke tvrdnje!

Pop kultura

Kobno snimanje filma “Rust” u kom je snimateljka Halina Hačins izgubila život i dalje potresa javnost. I dok jedni smatraju da je u pitanju splet nesrećnih okolnosti, drugi tvrde da je glumcu mesto iza rešetaka, policija i dalje rasvetljava slučaj a nove informacije se pojavljuju.

Alek Boldvin
foto: Profimedia

Član ekipe sa snimanja filma, Mejmi Mičel naveo je u tužbi da prema scenariju nije bilo neophodno da se puca iz pištolja tokom scene koju je Alek Boldvin uvežbavao, kada je došlo do tragedije.

Njen advokat Glorija Olred potvrdila je tužbu protiv Boldvina i drugih producenata filma, objašnjavajući da je odgovornost za sprečavanje ove tragedije bila i glumčeva, prenosi Rojters.

Supervizor scenarija Mičel u tužbi navodi da je Boldvin trebalo sam da proveri da li pištolj ima bojevu municiju, a ne da se oslanja na tvrdnju pomoćnika režisera da je revolver Kolt 45 bio bezbedan za upotrebu.

Alek Boldvin, Halina Hačins
foto: EPA/John G Mabanglo, Profimedia, Shutterstock

“Prema našem mišljenju, Boldvin se igrao ruskog ruleta odlučivši da ne proveri da li je pištolj napunjen pre nego što ga je uzeo u ruke”, kazala je Olred.

U tužbi piše da je scenario pedviđao snimanje tri kadra, Boldvinovih očiju, mrlje krvi i Boldvinovog torza "dok spušta ruku do korica i vadi pištolj", ali da se "nigde ne pominje da iz pištolja treba da puca Boldvin ili bilo ko drugi".

Mičel tvrdi da je počinjen napad, izazvano emotivno uznemirenje i namerno nanošenje povrede, prema izveštaju zasnovanom na kopiji sudskih dokumenata.

Halyna Hutchins, Halina Hadčins, Alec Baldwin, Alek Boldvin
foto: Profimedia, EPA/John G Mabanglo

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

TRAGEDIJA U NOVOM SADU:  Nebojša - glumac, pesnik, muzičar - preminuo na klupi
03:12

TRAGEDIJA U NOVOM SADU: Nebojša - glumac, pesnik, muzičar - preminuo na klupi

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja