VOLELI STE JE KAO AZRU U DOMU ZA VEŠANJE: U filmu je bila GOLA, sada je profesorka i udata je za Holanđanina, evo kako IZGLEDA!
Foto: Printscreen/Youtube

ne biste je prepoznali

VOLELI STE JE KAO AZRU U DOMU ZA VEŠANJE: U filmu je bila GOLA, sada je profesorka i udata je za Holanđanina, evo kako IZGLEDA!

Pop kultura -

Kultni film “Dom za vešanje”, reditelja Emira Kusturice iz 1988. goidne i danas je mnogima omiljeni, a obeležila ga je ljubavna priča između Perhana i Azre.

Perhana i Azru na velikom platnu dočarali su Davor Dujmović i Sinolička Trpkova, a iako je u pitanju nesrećna ljubav, njih dvoje oličenje su iskrenih osećanja. Sinolička koja je tada imala samo 23 godine, a danas je profesorka i predaje glumu na Akademiji umetnosti u Skoplju.

Sinolička Trpkova
foto: Printscreen/Youtube

Ona živi sa suprugom Holanđaninom Marselom sa kojim ima dvoje dece, ćerku Leonu i sina Meglena. O svojoj ulozi u “Domu za vešanje” svojevremeno je dala komentar.

- Sretna sam što sam imala tu mogućnost da budem deo izuzetno velikog filma koji se realizovao u zadnji tren pre raspada Jugoslavije. No, kada iza sebe imate jedno takvo iskustvo, onda je to i problem jer u svakom narednom poslu, bilo glumačkom ili profesorskom, težite nekom savršenstvu i podižete sopstvene kriterije. Kada znate kako izgleda proces stvaranja jednog takvog djela, uvijek ste nezadovoljni ako ne doživite, ne vidite ili barem malo ne osjetite ono što se u vama urezalo kao potraga za nedostižnim, kao magija stvaralaštva i kao beskompromisnost u ostvarenju zamišljenog - rekla je Sinolička za "Azra.ba".

Od snimanja filma prošlo je 33 godine, a za sve ovo vreme Sinolička se dosta promenila, te biste je teško prepoznali.

Kurir.rs/A.A./azra.ba

Bonus video:

00:23

PONOSNA TETKA! Anastasija Ražnatović podelila neodoljiv trenutak iz doma sa malim Željkom! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track