BEBI SE OBMOTALA PUPČANA VRPCA OKO VRATA, PORAĐALA SAM SE 11 BOLNIH SATI! Šeherezada objavila slike iz porodilišta, rasplakala sve
Foto: Printscreen/Instagram

emotivno

BEBI SE OBMOTALA PUPČANA VRPCA OKO VRATA, PORAĐALA SAM SE 11 BOLNIH SATI! Šeherezada objavila slike iz porodilišta, rasplakala sve

Pop kultura -

Turski par Berguzar Korel (39), koja je poznata po ulozi Šeherezada i Halit Ergenč (51), kog pamtimo kao Sulejmana Veličanstvenog pre dve nedelje dobili su treće dete - ćerku Lejlu.

Šeherezada je sada objavila na svom Instagramu niz emotivnih fotografija sa porođaja i otkrila da se porađala 11 sati. Takođe, uz ovo je iskoristila priliku da se zahvali svima koji su bili uz nju u tim trenucima, ali i naznačila ime fotografa.

Berguzar Korel, Halit Ergenč
foto: Profimedia

Kako je napisala, bebi je bila obmotana pupčana vrpca oko vrata, a ono što je interesantno, jeste da je Berguzar predosetila tačno vreme kada će beba izaći. Uz opis ispod fotografija, gde je otkrila sve o manjim komplikacijama, dala je podršku i budućim mamama.

Na slikama je i njen suprug, glumac Halit Ergenč koji je sve vreme bio uz nju tokom dolaska bebe na svet.

"Lejlina priča bila je jedinstvena od prvog do poslednjeg dana. Uprkos jakim bolovima dok sam izlazila iz kuće, rekla sam “Ovu devojčicu mogu da rodim tek u 10 sati ujutru”, a to sam rekla i kada sam ušla na vrata bolnice. Pred kraj 40. nedelje moj doktor je rekao: “Postoji razlog zašto ova devojčica još nije došla na svet, možda joj je pupčana vrpca kratka". Iako su sati prolazili, a moje telo je završilo sve pripreme za dolazak bebe, naša ćerka i dalje nije došla. Nakon bolnih 11 sati provedenih u bolnici, Lejla je rođena tačno kako sam rekla, u 10 sati ujutro, s kratkom pupčanom vrpcom koja se ombotala oko vrata", napisala je glumica sada već trećeg deteta i dodala da je svaki porođaj drugačiji.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:14

KO JE OVDE BEBA? Ceca Ražnatović PODETINJILA, otišla sa malim Željkom u igraonicu, ne zna se ko je RADOSNIJI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track