KARDI BI I BILI PORTER DOMINIRALI NA DODELI AMA: Oduševili svojim izgledom, a ova grupa je osvojila najviše NAGRADA! (FOTO)
Foto: Profimedia

bilo je zanimljivo

KARDI BI I BILI PORTER DOMINIRALI NA DODELI AMA: Oduševili svojim izgledom, a ova grupa je osvojila najviše NAGRADA! (FOTO)

Pop kultura -

Ovog vikenda u Los Anđelesu održala se prestižna dodela nagrada, American Music Awards. Kao i svake godine, na ceremoniji su se okupili brojni poznati i za bliceve paparaca pripremili najbolje odevne kombinacije.

Među njima su se posebno istakla dva neobična kostima. Evo ko se ovaj put zaigrao u ormaru.

Kardi Bi, AMA
foto: Profimedia

Reperka Kardi Bi (29), koja je bila i voditeljka programa, na dodeli je izmenila tri stajlinga. Naime, prvo se prošetala u crnoj haljini leopard uzorka, a zatim odenula haljinu poznate dizajnerke.

S obzirom da je druga haljina bila u crnoj boji, ona je obogatila je izgled crnim veom i zlatnom maskom uz koju su se videle i ogromne zlatne minđuše. Na rukama je imala duge rukavice sa zlatnim prstima.

Kardi Bi, AMA
foto: Profimedia

U trećoj kombinaciji pozirala je pred paparacima sa osvojenom nagradom. Na sebi je imala šljokičasto bež haljinu s veom u istom tonu.

Fotografije 'maskiranog' autfita sa dodele podelila je i na Instagram profilu te dobila mnoštvo komplimenata od strane vernih pratilaca.

Kardi Bi, AMA
foto: Profimedia

- Pretvorila si American Music Awards u dodelu modnih nagrada; Ikona mode - pisali su joj.

Osim Kardi B, modnom kombinacijom na dodeli nagrada pažnju je privukao i američki proslavljeni glumac i pevač Bili Porter (51).

Bili Porter AMA, Bili Porter
foto: Profimedia

Bili se crvenim tepihom prošetao u nebesko plavom odelu uz koji je iskombinovao šešir u obliku kišobrana u istoj boji.

Kasnije je u tome i nastupio.

Južnokorejski bend BTS na ovogodišnjoj dodeli osvojio je najviše nagrada. Kući su odneli nagrade za izvođača godine, najbolji pop duo ili grupu te za najbolju pop pesmu. Olivija Rodrigo je najbolji novi umetnik, Drejk je omiljeni pop umetnik, a u ženskoj kategoriji je to Tejlor Svift koja je odnela nagradu i za najbolji pop album godine za "Evermore".

BTS
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

10:33

SNEŽANA ĐURIŠIĆ U ŠOKU! POTREŠENA ZBOG SMRTI MERIME NJEGOMIR: Ne mogu ovo više da podnesem, SERIJSKO ODLAŽENJE SA OVOG SVETA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track