BEZ TRUNKE ŠMINKE: Sloboda Mićalović zapalila društvene mreže, otputovala bez Vojina, a evo ko joj pravi društvo na odmoru! (FOTO)
Foto: Ana Paunković

oduševila prirodnim izgledom

BEZ TRUNKE ŠMINKE: Sloboda Mićalović zapalila društvene mreže, otputovala bez Vojina, a evo ko joj pravi društvo na odmoru! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Sloboda Mićalović odlučila je da predahne i da novembar provede u toplijim krajevima, odakle se oglasila na društvenim mrežama.

Sloboda je otputovala sa prijateljicom, a koliko uživa na odmoru redovono pokazuje pratiocima na Instagramu, a ono što ih je najviše oduševilo jeste njen potpuno prirodni izlgled.

Dok većina javnih ličnosti ne objavljuje fotografije dok ih ne uredi, Sloboda je i dalje jedna od onih žena koje smatraju da je prirodno ipak najlepše, pa čak i kada nema ni trunku šminke.

"Boba - simbol prirodne, mile i tako drage lepote. Nemam dovoljno reči, zaista, jer me uvek ostavite bez teksta", "Zaista ostavljate bez daha... Odličje prirodnosti! Neka te plastične nakaze kažu šta hoće, vama, gospođo, svaka čast!", "Toliko privlačnu ženu nisam videla", "Prava lekcija kako izgledaju slike sa odmora, plaže", neki su od komplimenata upućenih lepoj glumici.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:29

EMOTIVNO DO SRŽI! Sloboda i Dragana Mićalović plakale usred restorana, razlog tera SUZE na oči, slama i najtvrđa srca! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track