NOVINAR SUSPENDOVAN SA POSLA ZBOG ADEL: Došao sa drugog kontinenta zbog intervjua, pa napravio ogroman PROPUST, svi ga PROZIVAJU!
Foto: Profimedia

NIKO OVO NIJE OČEKIVAO

NOVINAR SUSPENDOVAN SA POSLA ZBOG ADEL: Došao sa drugog kontinenta zbog intervjua, pa napravio ogroman PROPUST, svi ga PROZIVAJU!

Pop kultura -

Adel je pre nekoliko dana objavila je novi album, a britanska pevačica je, čekivano, davala intervjue za mnoge svetski poznate medije, a jedan od njih bio je "Channel Seven" iz Australije. Međutim, niko nije očekivao da će zbog intervjua sa Adel voditelj ove televizije biti suspendovan.

Adel
foto: Profimedia

Naime, Met Doran, voditelj pomenute televizije, otputovao je u London kako bi obavio intervju sa Adel. Kako prenosi "Daily Mail", tema razgovora bio je njen novi album, ali se priča neslavno završila nakon što joj je on rekao da je odslušao samo jednu pesmu.

Intervju sa Adel je bio velika stvar za ovu televiziju, pre svega jer je to bio jedini australijski medij koji je dobio tu priliku. Kako se navodi, nakon razgovora sa njom, pevačica je upitala voditelja šta misli o njenom dugoočekivanom četvrtom studijskom albumu, na šta je on odgovorio da ga "nije do kraja poslušao", što je pevačicu naljutilo.

Njegov propust naišao je na osudu, a on je objasnio šta se izdešavalo.

Adel
foto: Profimedia

- Nisam bio potpuno svestan toga da sam na mejl dobio pregled njenog albuma, koji je objavljen nekoliko nedelja nakon mog putovanja u London - rekao je voditelj i dodao:

- Bio je to previd koji nije bio nameran. Ovo je najvažniji imejl koji sam ikada propustio. Kajaću se zauvek - zaključio je.

Pisalo se i da je Adel napustila intervju sa njim, ali Doran tvrdi da to nije istina.

- Nije otišla, desilo se zapravo suprotno. Razgovor je trebalo da traje 20 minuta, a trajao je 29 - ispričao je on.

Zbog propusta koji se dogodio, voditelj je dobio suspenziju od dve nedelje.

Adel
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./Daily Mail

Bonus video:

04:05

NEVEROVATNO! Zorana Pavić za četiri meseca smršala 20 kilograma, evo i kako (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track