NAJLEPŠA ŽENA SVETA SE RAZVODI? Glumica udata za 10 godina mlađeg pevača, a OVAJ potez ZBUNIO je mnoge, oglasila se i njena majka!
Foto: Profimedia

važe za jedan od najskladnijih parova

NAJLEPŠA ŽENA SVETA SE RAZVODI? Glumica udata za 10 godina mlađeg pevača, a OVAJ potez ZBUNIO je mnoge, oglasila se i njena majka!

Pop kultura -

Glumica Prijanka Čopra pobedila je na izboru za Mis sveta 2000. godine, te dobila titulu "najlepše žene sveta". Nakon toga, lepa Indijka dospela je i na liste najseksepilnijih i najpoželjnih dama na planeti.

Prijanka Čopra
foto: Profimedia

Od 2018. godine u ljubavi je sa 10 godina mlađim Nikom Džonasom, a oduvek su važili za jedan od najskladnijih parova u javnom svetu. Međutim, nedavno su se pojavile spekulacije da su se razveli, a za sve je kriv potez glumice na društvenim mrežama.

Prijanka je, naime, uklonila prezime "Džonas" sa svih svojih naloga na društvenim mrežama što je navelo fanove da zaključe da je razvod u toku, naročito zato što Prijanka ne daje nikakvo obaveštenje za ovaj potez.

Prijanka Čopra
foto: Printscreen/Instagram/priyankachopra

Na kraju, reagovala je i Prijankina majka, koja je apelovala na ljude da "ne šire glasine koje nisu istinite", prenosi "News18.com".

Nakon toga, usledio je Prijankin potez. Naime, ona je komentarisala Niku video na Instagramu. Neke je ovaj potez razuverio, drugi i dalje misle da je par pred razvodom.

Podsetimo, Prijanka i Nik žive u Londonu, ali kako oboje puno rade na različitim projektima, često su razdvojeni i borave na različitim stranama sveta. Zato su uveli pravilo da bez obzira gde su i na kom projektu rade moraju da se vide svake tri nedelje.

Prijanka Čopra
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A/News18.com

Bonus video:

10:44

CAKANA OTKRILA VELIČINU MERIME NJEGOMIR: Volele su je sve koleginice, BEZ DINARA NASTUPALA ZA DECU SA KiM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track