STIGAO NASTAVAK BESE: Održana PREMIJERA serije, evo ko se sve pojavio na crvenom tepihu, a glavne zvezde su bili ONI! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

čekanju je kraj

STIGAO NASTAVAK BESE: Održana PREMIJERA serije, evo ko se sve pojavio na crvenom tepihu, a glavne zvezde su bili ONI! (FOTO)

Pop kultura -

Pre televizijske premijere, prve dve epizode serije "Besa 2" članovi ekipe i novinari pogledali su 24. novembra u Domu sindikata.

Besa, Premijera serije, Milan Marić
foto: Stefan Stojanović

Sa malim zakašnjenjem, pojavio se i glumac Milan Marić.

Besa, Premijera serije
foto: Stefan Stojanović

Crvenim tepihom pre projekcije prošetali su autori ove priče i glumci Raša Bukvić, Hana Selimović, Milan Marić, Milica Gojković i mnogi drugi.

1 / 35 Foto: Stefan Stojanović

Relja Popović je prvi stigao u pratnji supruge Nikolije.

- Deca su u sigurnim rukama. Nikolija i ja smo bili fanovi serije. Moja uloga je veoma zanimljiva - rekao je Popović.

Besa, Premijera serije
foto: Stefan Stojanović

Druga sezona serije, krimi trilera povezuje osam zemalja i glumce sa različitih prostora. Nastala je u produkciji Adrenalina i Telekoma Srbija i prva serije iz Srbije koja je snimana u Estoniji i to na lokacijama koje su koristili poznati svetski reditelji poput Andreja Tarkovskog i Kristofera Nolana.

producent serije Besa i izvršna direktorka Adrenalina
foto: Sergej Radović

"Neće ovo biti potpuno nova priča. Nastavljamo tamo gde smo stali kroz dve ili tri godine. Sada će priča biti malo šira i neće se ticati samo Uroša, Petrita i Dardana, nego su tu i novi mladi junaci. Veću ulogu u seriji će imati Milan Marić, kao i njegova devojka Milica Gojković, Relja Popović, kao i mladi albanski glumci sa Kosova Florist Bajgora, Tristan Halilaj i Gezin Žerhaj. Druga sezona je priča o sukobu dve generacije. Jedne koje odlazi, a to je pedeset plus, i one koja dolazi, a ima tek dvadesetak godina", otkrio je za Kurir reditelj, scenarista i jedan od tvoraca ovog ostvarenja Igor Stoimenov.

Relja Popović, Igor Stoimenov
foto: Sergej Radović

Gledaoci nove epizode mogu da prate od 27. novembra subotom i nedeljom od 21h na SUPERSTAR, a nekoliko dana kasnije, 1.decembra, i na PRVA TV.

Kurir.rs

Bonus video:

02:56

TIMAROV OTKRIO KOGA BI IGRAO U FILMU O ĐOKOVIĆIMA: Novak zaslužio više filmova i seriju o svom životu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track