MADONA PONOVO PREDMET PODSMEHA ZBOG FOTOŠOPA! Kraljica popa pokazala GOLE GRUDI, a svi komentarišu njeno lice: BLAMAŽA! (FOTO)
Foto: Profimedia

prekršila pravila ponašanja na instagramu

MADONA PONOVO PREDMET PODSMEHA ZBOG FOTOŠOPA! Kraljica popa pokazala GOLE GRUDI, a svi komentarišu njeno lice: BLAMAŽA! (FOTO)

Pop kultura -

Kraljica popa, Madona, ponovo je na meti negativnih komentara, a ovoga puta razlog je njen poslednji ispad na Instagramu koji je izazvao prevrtanje očima i podsmeh.

Madona
foto: Profimedia

U želji da zadrži status s*ks simbola u poslednjoj objavi na Instagramu pored fotošopirane fotografije u mrežastim čarapama i vešu pokazala je grudi, te prekršila pravila ponašanja na popularnoj društvenoj mreži.

Iako su na većini fotografija grudi u prvom planu, svima je najviše zapao za oko jako loš fotošop i lice koje kao da je nasilno nalepljeno na telo. Ipak, pevačica se tu nije zaustavila, pa je objavila još jednu fotografiju na kojoj je u kadru njena zadnjica dok leži ispod kreveta.

Madona
foto: Profimedia

"Umesto što objavljuješ užasne fotografije mogla bi da se pozabaviš nekom kvalitetnom muzikom", "Samo jedno pitanje - zašto", "Gospođo, nikoga ne zanimaju vaše grudi i d*pe", "Hoće li ova žena naprosto da nestane i prestane da nas smara", Blamaža", samo su neki od komentara na Instagramu.

Krlajica popa je ovaj set fotografija podelila i putem Instagram Story opcije i to uz poruku:

- Lepota bez svrhe… Je lepota bez vrline… Ali sve lepe stvari… Imaju ovu funkciju… Da uzbude gledaoce… Na uzvišenu misao… Slava svetu… To je dobra učitelj. Meri Oliver - napisala je Madona.

Madona je oduvek bila poznata kao neko ko nema kočnicu u javnim nastupima, i u tome je ostala dosledna, izgleda baš do samog kraja.

Madona
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:08

HOĆU DA BUDEM ZVEZDA KAO MADONA! Didi slavi 33. rođendan! Planirala proslavu za 1.000 ljudi a muž će joj priredio nešto GALA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track