ON JE NEKADA BIO BUCKO, A SAD JE ISKLESANI APOLON! Verenik Britni Spirs pokazao fotke iz prošlosti i svi su u ŠOKU!
Foto: Profimedia

promenio se

ON JE NEKADA BIO BUCKO, A SAD JE ISKLESANI APOLON! Verenik Britni Spirs pokazao fotke iz prošlosti i svi su u ŠOKU!

Pop kultura -

Sem Asgari (27) je javnost poznat od 2016. godine, kada se saznalo da je u vezi sa Britni Spirs, a zgodni trener nekad je izgledao potpuno drugačije.

Osim kao verenik pop-zvezde Britni Spirs (39), on je poznat i po svom neverovatno isklesanom telu kojim se obožava da se hvali na svom Instagramu.

Javnost ga je i upoznala kako mišićavog ličnog trenera, a iako je to danas teško za poverovati, Sem se u prošlosti dugo borio s viškom kilograma.

Sem Asgari
foto: Printscreen/Instagram

Trenutak preokreta bio je kada je 2013. godine dosegao 130 kilograma, o čemu je jednom prilikom progovorio za časopis Men's Health, a priznao je da je do tada živeo na brzoj hrani i nije uopše vežbao.

Svojom neverovatnom transformacijom pohvalio kasnije i na Instagramu.

Sem Asgari
foto: Printscreen/Instagram

Britni je 12 godine mlađeg Sema upoznala na snimanju spota za pesmu "Slumber Party", a on joj je, navodno, odmah nakon snimanja dao svoj broj telefona, ali prošlo je čak pet meseci prije nego što su konačno izašli na sastanak.

Javnost je za njihovu vezu saznala 2016. godine, nakon što je on na društvenim mrežama objavio njihovu prvu zajedničku fotografiju. Ispočetka se pričalo kako je s Britni samo zbog novca i slave, no on je ostao uz nju i u najtežim trenucima te joj je bio ogromna podrška, čime je donekle utišao zlobne jezike.

Sredinom septembra Sem je odlučio kleknuti pred Britni, a pripreme za njihovo venčanje su u toku. Koliko voli svoju verenicu, Sem je potvrdio i kada je na premijeri filma "House o Gucci" u Los Anđelesu, gde se pojavio bez Britni, iskoristio priliku kako bi joj se pred okupljenim medijima javno zahvalio za sve što je učinila za njega.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

06:47

Milan Kalinić otvorio dušu, progovorio o supruzi i MENTALNOM ZDRAVLJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track