BIO JE VELIKA FACA, ŽENE SU GA OBOŽAVALE: Hteo da ostane mlad i zbog toga sad jedva pomera lice, ali ga teši 4 decenije mlađa žena
Foto: Profimedia

ne može ni da se nasmeje kao čovek

BIO JE VELIKA FACA, ŽENE SU GA OBOŽAVALE: Hteo da ostane mlad i zbog toga sad jedva pomera lice, ali ga teši 4 decenije mlađa žena

Pop kultura -

Američki glumac Denis Kvejd gostovao je u šou programu Elen Dedženeris, u kom se prisetio nekih ranijih epizoda i njihovih zajedničkih saradnji i uspomena, no ono što je svima zapelo za oko je glumčev izgled.

Denis je tokom bogate glumačke karijere imao i bogati ljubavni život i oduvek je bio na glasu kao veliki šarmer. Pred oltar je stao četiri puta, a poslednja izabranica njegovog srca je studentkinja Lora Savoj, s kojom se venčao prošle godine, a koja je od njega mlađa čak 39 godina.

Par se venčao u tajnosti prošle godine u Santa Barbari, a na intimnoj ceremoniji bili su prisutni samo oni i pastor. Denis je pred Loru kleknuo tokom romantičnog putovanja na Havaje, a iznenadili su sve svojom odlukom da stanu pred oltar.

Denis Kvejd
foto: Profimedia

"Volim njen karakter, njenu inteligenciju, načela a naravno i lepotu", izjavio je Denis u intervjuu za People.

Glumac je studentkinju preduzetništva upoznao na jednom poslovnom događaju 2019. godine, a oboje su rekli kako je to bila ljubav na prvi pogled. Lora je naglasila kako ni u koga nije bila zaljubljena toliko kao u Denisa te da to ništa ne može promeniti.

Kvejdu je to, inače, četvrti brak. Sa P. J. Sols je u braku bio od 1978. do 1983. godine, 1991. godine venčao se sa Meg Rajan, koja mu je rodila sina Džeka, no razveli su se 2000. godine. Od 2004. do 2018. godine u braku je bio s Kimberli Bafington, s kojom ima blizance koje im je rodila surogat majka, a prije Lore ljubio je 33 godine mlađu Santu Ozinu.

Denis Kvejd, Laura Savoj
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

03:52

Ivana Selakov i Mirza Selimović o planovima za Novu Godinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track