14 GODINA JE BIO NAJVEĆA TAJNA SVOG SLAVNOG OCA: Izbio je veliki skandal, a on ga je priznao jer više nije mogao da ga skriva!
Foto: Printscreen/Instagram

isti otac

14 GODINA JE BIO NAJVEĆA TAJNA SVOG SLAVNOG OCA: Izbio je veliki skandal, a on ga je priznao jer više nije mogao da ga skriva!

Pop kultura -

Afera holivudskog glumca i snagatora Arnolda Švarcenegera i njegove kućne pomoćnice Mildred Bena, ostala je zapamćena kao jedna od najšokantnijih u svetu slavnih, a o njoj se godinama kasnije pričalo kada su detalji javno isplivali.

Sve je izašlo na videlo 14 godina kasnije, tačnije 2011. godine kada je Los Anđeles Tajms objavio detalje njihove afere koja se odvijala tokom devedesetih i vest da Arnold ima vanbračnog sina Džozefa kojg je tajio više od decenije, pa je, naravno, skandal kao takav šokirao javnost.

Zbog toga je glumčev ugled uzornog porodičnog čoveka bio strašno narušen, a njegova supruga Marija Šrajver se odselila iz porodične kuće i ubrzo je podnela zahtev za razvod.

Danas je od toga prošla cela decenija, a situacija se od znatno za sve promenila, no od samog početka Arnold je otvoreno govorio o svojim greškama. Priznao je tako da je namerno i svesno započeo aferu sa svojom domaćicom, dobro znajući da je to i neetično i nelojalno te da je ona bila trudna sa Džozefom u isto vreme kada su on i Marija čekali svoje četvrto dete.

Tvrdi i da je za svog vanbračnog sina saznao godinama kasnije, kada je dečaku bilo osam godina, te da je nije znao da mu je Džozef sin sve dok nije počeo primećivati sve očigledniju fizičku sličnost. Stoga je odlučio priznati svoje greške i javno je izjavio kako mu je razvod s Marijom najniža tačka u životu koju je dosegao.

"Imao sam ličnih neuspeha, ali ovo je, bez ikakve sumnje, bio najveći neuspeh. Bez ikakve sumnje. Ne samo neuspeh, već se osećate kao: ‘Ja sam kriv za to. Ja sam bio taj koji sam zeznuo." I ne možeš upirati prstom u bilo koga drugog", izjavio je glumac u "The Howard Stern Showu".

Otkrio je i da su on i Marija isprobali terapiju dok su prolazili kroz razvod te da mu je bilo teško jer je znao da je kriv.

“Znam da sam zeznuo stvar. Ne moram prolaziti ništa nikome objašnjavati. Izvinio sam se Mariji i deci", izjavio je.

Iako su stvari na početku skandala krenule u pogrešnom pravcu , Arnold je ipak odlučio sve napraviti kako bi izgradio očinski odnos sa Džozefom.

"On je sjajan i potpuno razume situaciju. Dakle, za njega je to vrlo teška situacija, kao i za moju drugu decu, za celu porodicu. Bilo je teško svima. Ali dogodilo se i sada to moramo prihvatiti, zar ne?", izjavio je Arnold.

Pošto mu je majka radila kao kućna pomoćnica u Arnoldovoj vili, Džozef je praktički odrastao uz oca i polubraću, a nakon što se pokazalo da je doista Arnoldov sin, zvezda "Terminatora" preuzela je punu finansijsku odgovornost i nastavila ga uzdržavati. Čak je njemu i Mildred kupio kuću s četiri spavaće sobe i bazenom.

Uz to često se zajedno druže i često se zajedno pojavljuju u javnosti, te objavljuju fotografije na društvenim mrežama. Arnold je upoznao i devojku svog sina, ne propušta njegove proslave rođendana i prisustvovao je njegovoj promociji, a njegovi obožavatelji posebno su oduševljeni njihovim zajedničkim fotografijama iz teretane.

Džozef se ovih dana pohvalio i da je krenuo stopama svog oca i da na Havajima snima film "Lava". Iskoristio je priliku i da pokaže svoju impresivnu građu i ne krije koliko je uzbuđen što kreće stopama slavnog oca, a njegovi su ga pratioci odmah uporedili s Arnoldom.

"To su Arnoldovi geni", "Odlično", "Kralj džungle", Isti otac", "Mislio sam da snimaš Konana mlađeg", "Je li ovo maleni Arnold", "Nalikuje na Arnoldov film Predator", "Pokupio si nešto Arniejevih gena", "Pa ti si očeva slika i prilika", zaključili su njegovi obožavatelji.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

03:52

Ivana Selakov i Mirza Selimović o planovima za Novu Godinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track