01:50

BODA NINKOVIC OTKRIO KAKO JE NAŠAO PARE DA SNIMI ROK ALBUM

rokenrol

KLADIONICE SU UZELE BIKOVIĆA I ŠERBEDŽIJU, A NAS SPONZORIŠE POGREBNA OPREMA Smeh do suza na promociji albuma BODE NINKOVIĆA! VIDEO

Pop kultura -

Uz dobru svirku i čvarke iz Smedereva, glumac Slobodan Boda Ninković danas je predstavio svoj prvi rok album. Posle 44 godine, Samostalna zanatska muzičko-delikatesna radionica i najbolji eks-Ju rok bend OPS, za koji niko nije čuo, objavila je izdanje "Mala prodavnica delikatesa".

Na albumu se nalazi deset delikatesnih ljubavnih pesama zaustavljenih u razvoju, nadograđenih iskustvom, i životnim i muzičkim, sa potpuno novim aranžmanima, ali, kako kažu, neodvojivih od dobrog rokenrola. Izdanje otvara hit "Pobuna", a zatvara "Taksi rokenrol". Bend je odsvirao četiri pesme, a glavnu reč na sceni držali su dva vokala i osnivači benda Slobodan Ninković Boda i Jovica Tišma Jocko.

Slobodan Boda Ninković
foto: Kurir

- Srećan vam današnji praznik i početak svinjokolja. Naš nastup smo započeli zbog obaveza prema našem sponzoru. Hteli smo da uzmemo prvo, kao svi rokeri, nekog pivara, a njih je uzeo Jokić, a onda smo želeli kladionicu. Međutim, tamo su već Biković, Severina i Šerbedžija. Izgubili smo svaku nadu, a onda zove čovek. Pitamo koji su uslovi, a onda nas pita: "Koliko imate penzionera". Boda je već tri dana u penziji, a ja ću za godinu dana. Rekao je da u nama prepoznaje svoje reklamne potencijale. Naš sponzor je pogrebna oprema - ispričao je Tišma i nasmejao sve u publici.

Album će za desetak dana biti i u prodaji. Bodu i rokere podržali su članovi Ju grupe i Instruktora, ali i glumica Vanja Nenadić.

Slobodan Boda Ninković
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

00:32

BODA SE U SUZAMA OPROSTIO OD ŽIVIĆA: Nije bio takav dogovor, trebalo je da ti mene pratiš u PENZIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track