NJIH NINA JANKOVIĆ GLEDA KAO DRUGE RODITELJE: Mreže se usijale, glumica objavom raznežila sve, a evo o KOME SE RADI! (FOTO)
Foto: Kurir

dirljivo

NJIH NINA JANKOVIĆ GLEDA KAO DRUGE RODITELJE: Mreže se usijale, glumica objavom raznežila sve, a evo o KOME SE RADI! (FOTO)

Pop kultura -

Popularna glumica Nina Janković nedavno je po drugi put postala majka, a i pored svih obaveza, stiže da redovno obaveštava svoje pratioce na Instagram profilu o novim dešavanjima u njenom životu.

Nina neretko pokazuje privatan život i sa kim se viđa, pa su se tako pratioci na društvenoj mreži Instagram iznenadili kada je objavila dirljivu fotografiju.

Nina Janković
foto: Nemanja Nikolić

Glumica je na Instagram storiju objavila fotografiju na kojoj je napisala "mama i tata" sa zajedničke večere, a po izrazima lica se može zaključiti koliko je atmosfera bila opuštena, jer osmeh sa lica nisu skindali.

No, na fotografiji su njeni drugi "mama i tata", odnosno ona je fotografisala Svetozara Cvetkovića, pozorišnog glumca, koji je Jankovićki svojevremeno izuzetno značio za njenu dalju karijeru.

Nina Janković, Svetozar Cvetković
foto: Printscreen/Instagram/janxnina

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:21

Poslušajte Duet Ace Lukasa I Dragane Mirković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track