SLOBODI MIĆALOVIĆ GOVORE DA LIČI NA NJU: Glumice se druže već godinama, a kažu im da neodoljivo podsećaju jedna na drugu! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

prirodno lepe žene

SLOBODI MIĆALOVIĆ GOVORE DA LIČI NA NJU: Glumice se druže već godinama, a kažu im da neodoljivo podsećaju jedna na drugu! (FOTO)

Pop kultura -

Slooda Mićalović aktivna je na društvenoj mreži Instagram, te neretko sa svojim pratiocima deli fotografije iz privatnog života, a svi se uvek oduševe njenom prirodnom lepotom.

Glumica Sloboda Mićalović podelila je fotografiju sa drugaricom i koleginicom Anom Franić, te istakla da im ljudi govore da liče.

Bile su opuštene i nasmejane, a mnogi su komentarisali da nestvarno liče jedna na drugu, pa otud i komentar uz zajedničke selfije.

"Bile smo taman. Potpuno iste i potpuno različite. Nemoguće zajedno. Nezamislive odvojeno", napisala je Ana na svom profilu gde je i objavila fotografije.

Podsetimo, Sloboda je nedavno boravila na Maldivima, gde je odmarala sa prijateljicom, a sa pratiocima je redovno delila fotografije sa putovanja.

Ono što ih je najviše oduševilo jeste njen potpuno prirodni izlgled.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:29

EMOTIVNO DO SRŽI! Sloboda i Dragana Mićalović plakale usred restorana, razlog tera SUZE na oči, slama i najtvrđa srca! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track