SIN BORISA BEKERA JE PRAVI MACAN! Žene lude za njegovim ISKLESANIM telom, kažu da je pravi Apolon, a sada je dobio POSEBNU nagradu
Foto: Profimedia, Printscreen/Instagram

zgodan je

SIN BORISA BEKERA JE PRAVI MACAN! Žene lude za njegovim ISKLESANIM telom, kažu da je pravi Apolon, a sada je dobio POSEBNU nagradu

Pop kultura -

Boris Beker i Barbara Feltus su se venčali su se 17. decembra 1993. godine, a u januaru su postali roditeliji sina Noe Gabrijela koji je dobio ime po Borisovim prijateljima Janiku Noi i Piteru Garbrijelu. Drugo dete, Elijas Beker je rođen 4. septembra 1999. godine.

Boris Beker, Barbara Feltus, Angela Ermakova, Annemarie Warnkross, Patrice Farameh, Lili Krasenberg Beker
foto: Shutterstock, Profimedia

Barbara i Boris su se razveli u decembru 2000. godine jer je on priznao preljubu sa modelom Angelom Armakovom i to dok je Barbara bila trudna sa drugim detetom. Sa Angelom je dobio ćerku Anu, a više o celom slučaju možete pročitati ovde. U svakom slučaju, razvod je bio neminovan, a on je o tome pisao i su svojoj knjizi.

Sin slavnog nemačkog tenisera Borisa Bekera nedavno je medijima otkrio da roditelji nikada nisu morali da mu kažu da je lep, jer je bilo "dovoljno da samo pogleda u ogledalo" i to i sam vidi.

Zgodni Elijas Beker (22) ovo je rekao nakon što ga je uticajni magazin "Tatler" proglasio jednim od najpoželjnijih muškaraca u Velikoj Britaniji. Inače, Elijas živi i radi u Londonu, a aktivno se bavi modelingom.

"Moj izgled nije nešto što sam smatrao jedino važnim. Ipak, u poslednjih pet godina nisu mi bili potrebni ničiji komplimenti da bih znao kako izgledam", dodao je.

Elijas je istakao i da veruje da laskavo priznanje duguje činjenici da je harizmatičan. Inače, ovaj mladić studira režiju, a pored modelinga, interesuje ga i gluma, te se oprobao i kao DJ. Kaže da mišićavo, izvajano telo i dobru formu duguje aktivnom, napornom vežbanju, tai čiju i pretežno vegeterijanskoj ishrani - veoma retko se na njegovom meniju nađe i meso. Plavooki Beker kaže i da neguje svoju duhovnu stranu, pa od detinjstva uživa u meditaciji i jogi.

Inače, Boris je u jednom intervjuu prošle godine ispričao da je sva njegova tri sina, koja su mešovite boje kože, "bar jednom nedeljno" doživljavaju rasističke incidente. Elijas kaže da mu opaske te vrste više ne smetaju.

"Ne obraćam pažnju na to, baš zato što toliko volim sebe. Ranije sam to prihvatao nekako, ali ti se sa godinama razvijaš, stičeš svoju ličnostu i shvataš ko si i šta si", objasnio je.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

09:57

SLAVILO SE ŠEST DECENIJA, A NEKI NISU NI PRESTAJALI DA PRAZNUJU! U beogradskoj kafani jugonostalgičari obeležavaju DAN REPUBLIKE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track