02:30

Miona Marković o Borisu Komneniću

emotivno

BORIS JE BIO DRUGAČIJI, AUTENTIČAN! Miona Marković se prisetila pokojnog kolege, ispričala ANEGDOTU IZ GLUMČEVOG ŽIVOTA

Pop kultura -

3. decembra počinje da se prikazuje serije koja je rađena po motivima romana Mirjane Bobić Mojsilović - Azbuka našeg života.

Glumica Miona Marković koja igra ulogu Marte, otkrila nam je šta možemo da očekujemo od serije.

- To je serija o odnosu dvoje ljudi. Radi se o raspadu braka nakon 25 godina, ja igram ćerku ta dva glavna lika i ona nekako nije svesna do čega je došlo u porodici. To je jedna topla priča o tome kako je porodica najbitnije i kako može lako da se zanemari. To što prepoznaješ u seriji, to i najviše boli -

Miona Marković
foto: Kurir televizija

Glumica kaže da joj je veliki uzor bio Boris Komnenić.

- Boris Komnenić mi je prvi pao na pamet, ja sam njega obožavala i on je potpuno jedna autentična ličnost. Imao je neki humor, ne znam koliko je to njemu bilo korisno ali nama oko njega je bilo fenomenalno. Jednom smo pričali o mladosti kako mladi ljudi mogu da rade odjednom 6 projekta, ispričao mi je tad da je jednom zaboravio da treba da nastupa u pozorištu i da je imao pola sata da sa reke dotrči do pozorišta - prisetila se glumica.

Miona Marković
foto: Kurir televizija

Istakla je da je pored Komnenića dosta toga o glumi naučila od Svetozara Cvetkovića.

- Svetozar Cvetković, moj otac iz Žigosanih u reketu, nikad neću zaboraviti šta je uradio za mene. Naučila sam dosta od njega - rekla je Miona.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

09:21

NE ZANIMA ME POPULARNOST! Popularna glumica čezne za izazovom: TEK ME ČEKA ŽIVOTNA ULOGA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track