03:25

BILA JE VELIKA ČAST! Bivša manekenka i voditeljka Kurir televizije prošetala pistom u kreacijama Mirjane Marić

emotivno

BILA JE VELIKA ČAST! Bivša manekenka i voditeljka Kurir televizije prošetala pistom u kreacijama Mirjane Marić

Pop kultura -

Novinarka i voditeljka informativnog programa Kurir televizije Nataša Đuričić prošetala je u kreacijama Mirjane Marić, a kako je otkrila revijalno veče proteklo je veoma emotivno.

- Ono što moram da primetim je da je bilo veoma emotivno i među manekenkama i među publikom. Nekima su se videle i suze u očima, zaista moram da priznam da je bilo veličanstveno - kaže Nataša Đuričić u Puslu Srbije na Kurir televiziji.

Nataša Đuričić
foto: Kurir televizija

Bivša manekena i voditeljka otkrila je da je Mirjana Marić bila velika kreatorka i da su njene kreacije nosile kako velike dame, tako i dame srednje klase.

01:16

VODITELJKA NATAŠA ĐURIČIĆ PROŠETALA KREACIJE MIRJANE MARIĆ: Bivša manekenka ne krije emocije

- Mirjana Marić je velika kreatorka, sve dame u to vreme nosile su njene modele, ali ono što je interesantno je da je ona u to vreme kreirala za srednju klasu i njeni modeli su se videli i na ulicama. Bio je stvar prestiža nositi njene modele ranije. Ona je donela visoku modu u Jugoslaviju, a Pjer Karden ju je pozvao da svoju kolekciju predstavi u Parizu - okrila je Đuričić i dodala:

Nataša Đuričić
foto: Kurir televizija

- Razmišljala sam kako će to izgledati, ali ovaj naš posao kada smo svakodnevno u etru i trema se lako razbije. Na sceni sam se osećala kao da nisam ni prekidala da se bavim tim poslom. Kada sam stala na pistu bilo je sve kako treba - kaže Nataša Đuričić.

Kurir.rs

Bonus video:

01:51

PAVLE DEJANIĆ, ROKER KOJI PEVA FOLK ZAPEVAO U JUTARNJEM PROGRAMU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track