00:28

ANDRIJA UPAO TRUDNOJ DEVOJCI U KUPATILO I ISPRIČAO VIC: Ponovo pokušao da nasmeje glumicu, a njen izraz lica je NEPROCENJIV!

nije mu pošlo za rukom

ANDRIJA UPAO TRUDNOJ DEVOJCI U KUPATILO I ISPRIČAO VIC: Ponovo pokušao da nasmeje glumicu, a njen izraz lica je NEPROCENJIV! VIDEO

Pop kultura -

Andrija Milošević ponovo je pokušao da nasmeje svoju devojku, glumicu Aleksandru Tomić uz pomoć vica, ali upros njegovoj želji, to mu nije pošlo za rukom.

Andrija Milošević, Aleksandra Tomić
foto: Printscreen/Instagram

Naime, Andrija je ušao u kupatilo i prekinuo Aleksandru, koja je u drugom stanju, dok je prala ruke kako bi snimio njenu rekciju na njegov vic. Međutim, nije se proslavio, s obzirom na to da Aleksandrin izlaz lica nije ono šro je očekivao.

- Raniće i ona mene jednog dana - napisao je Andrija uz snimak i dodao emotikone koji plaču od smeha.

"Ona se svaki put ponada da je smešno", "Jadna Sandra", "Bože, daj joj strpljenja", "Nije ti lako, ženo!", "Kakav ludak", "Njena faca, neprocenljiva!", neki su od komentara.

Podsetimo, Aleksandra i Andrija su u ljubavi 10 godina, a par bi uskoro trebalo da dobije prvo dete.

- Ja sam vrlo nekonvencijalan čovek kada su u pitanju muško-ženski odnosi. Čovek na kraju krajeva i ne zna kako da priča o tome a da ne ispadne jeftino. Nisam banalan. Mi smo životni ljudi, od krvi i mesa u punom smislu te reči. Ne pravimo senzicionalizam. Za nas je zdravo i dobro da neke stvari zadržimo za sebe. Još smo i mladi, pa imamo vremena da zaokružimo sve to - rekao je glumac.

Andrija Milošević
foto: Kurir Televizija

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:33

ANDRIJA MILOŠEVIĆ NASMEJAO INTERNET DO SUZA: Glumio Novaka Đokovića, Jelena aplaudirala i sve je bilo URNEBESNO! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track