RODILA MU PETORO DECE I NESTALA IZ JAVNOSTI: Supruga Nebojše Dugalića je glumica, a evo kako izgleda (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

primer svima

RODILA MU PETORO DECE I NESTALA IZ JAVNOSTI: Supruga Nebojše Dugalića je glumica, a evo kako izgleda (FOTO)

Pop kultura -

Supruga Nebojše Dugalića žena je iz senke, koja svom uspešnom suprugu daje neverovatnu podršku i drži celu porodicu na okupu.

Nešto više od dve decenije traje ljubavna priča Dragane i Nebojše Dugalića. Šarmantna Dragana, koja se takođe bavila glumom udala se za Nebojšu i podarila mu petoro dece. Kako bi imala vremena da se posveti svojoj porodici odlučila je da karijeru ostavi po strani, ali je svom suprugu dala ogromnu podršku, kako bi se što posvećenije bavio svojim poslom.

Kada su se 2000. godine venčali, nisu ni sanjali da će postati najsrećniji roditelji na svetu, jer se iz njihove ljubavi rodilo petoro dece.

Imaju tri sina i dve ćerke, a pored Jane i Bogdana, čija imena često da čujemo, ostalo troje glumčeve dece nose nesvakidašnja imena - Vidan, Kalin i Ilina.

Ime Vidan simbolizuje svetlost, Kalin, kao i ženško ime Kalina, nastalo je prema nazivu biljke kalina, dok je Ilina ženska verzija imena Ilija koje ima božansko značenje i u prenesenom značenju znači “onaj koji je Božiji izaslanik”.

kurir.rs

Bonus video:

03:05

NAŠ GLUMAC PROMENIO LIČNI OPIS! Za vreme izolacije uradio OVO, pa postao NEPREPOZNATLJIV! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track