OVAKO DANAS IZGLEDAJU TETE I GILJE IZ SERANOVIH: Srbi su ih obožavali u HIT seriji, napustili su glumu, a evo čime se bave! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

JEDNA OD NAJGLEDANIJIH SERIJA

OVAKO DANAS IZGLEDAJU TETE I GILJE IZ SERANOVIH: Srbi su ih obožavali u HIT seriji, napustili su glumu, a evo čime se bave! (FOTO)

Pop kultura -

Serija "Seranovi" doživela je planetarnu popularnost početkom 2000-ih u mnogim zemljama širom sveta, ali i u Srbiji gde i danas važi za jednu od najgledanijih.

Glavni likovi postali su velike zvezde, a 2008. godine su Beograd posetili Natalija Sančez i Viktor Elijas koji su u seriji tumačili jedne od omiljenih junaka Tete i Gilje.

Seranovi, Gilje, Tete
foto: Printscreen/youtube

Dok su snimali seriju bili su u tinejdžerskim godinama, a sada već uveliko gaze četrtu deceniju života, ali se i ređe pojavljuju na malim ekranima i javnosti uopšte.

Tete, odnosno Natalija, je nakon “Seranovih” snimila još nekoliko manjih serija, a onda se udala i posvetila se majčinstvu. Ona je u braku sa 10 godina starijim glumcem Markom Klotetom sa kojim je dobila dvoje dece.

Mnogi konstatuju to da se čuvena Tete sa godinama nije mnogo promenila i da je zadržala mladalački izgled, te da bi je lako prepoznali na ulici.

Sa druge strane, njen partner iz serije, Gilje, odnosno Viktor Elijas, dosta se promenio, te bi malo ko prepoznao da se radi o nestašnom dečaku iz hit serije.

U međuvremenu je promenio i profesiju, te se danas uspešno bavi muzikom, a sa Natalijom Sančez je ostao u odličnim odnosima.

Natalija Sančez
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:28

ANDRIJA UPAO TRUDNOJ DEVOJCI U KUPATILO I ISPRIČAO VIC: Ponovo pokušao da nasmeje glumicu, a njen izraz lica je NEPROCENJIV!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track