MONIKA BELUČI OTKRILA TAJNU SVOJE LEPOTE: Glumicu nazivaju NAJLEPŠOM ženom sveta, a ona tvrdi da nije opsednuta izgledom!
Foto: Profimedia

NE PLAŠI SE STARENJA

MONIKA BELUČI OTKRILA TAJNU SVOJE LEPOTE: Glumicu nazivaju NAJLEPŠOM ženom sveta, a ona tvrdi da nije opsednuta izgledom!

Pop kultura -

Moniku Beluči mnogi smatraju najlepšom ženom sveta, a glumica je nedavno govorila o starenju kao prirodnom procesu života, i istakla da se ne plaši istog.

Glumica je u intervjuu za "Sunday Times Style Magazine" govorila o godinama, starenju kao neizbežnom procesu, kao i o načinu života .

Monika Beluči
foto: Profimedia

- Postoji toliko žena koje se osećaju slobodnim da stare na drugačiji način - rekla je Monika Beluči.

Komentarišući svoj izgled, glumica je otkrila da izbegava rigorozne treninge i stroge dijete, da voli vino i testenine i da povremeno odlazi na pilates. Istakla je da nije opsednuta izgledom i da je uvek bila žena sa oblinama.

- Kada imate 50 ili 60 godina, nemate iste potrebe kao kada imate 20. Godine nam daju drugačiju perspektivu - objašnjava glumica.

Pričajući o svom iskustvu "Bond devojke", italijanska glumica je napomenula da je njen kasting označio "veliku promenu", dodajući da ima toliko žena koje se osećaju slobodno da stare na drugačiji način.

Monika Beluči
foto: Profimedia

- Kada smo mladi imamo đavolsku lepotu, što je sasvim prirodno, ali se moramo nositi i sa starošću, jer život ide dalje - rekla je glumica.

Pričala je i o ćerkama, odnosu sa bivšim suprugom Vensanom Kaselom, od koga se razvela 2013. godine, a od tada je bivši par pronašao ritam zajedničkog roditeljstva.

- Razdvojeni smo već dugo vremena, ali u isto vreme kada ste roditelj, vi ste roditelji za ceo život - rekla je Monika Beluči.

Istakla je da je zahvalna i srećna što nije počela da se bavi filmskom industrijom kao mlada tinejdžerka, ali i da je to "pitanje sreće".

Monika Beluči
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./Sunday Times Style Magazine

Bonus video:

04:53

SLOBODA MIĆALOVIĆ PROGOVORILA O DOLASKU MONIKE BELUČI U ČORTANOVCE: Lepa glumica naglasila: Ovo vam sigurno NEĆE PROMAĆI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track