PAS PROŠETAO SERGEJA TRIFUNOVIĆA CRVENIM TEPIHOM: Mile bio glavna atrakcija na žurki TOME FOTO
Foto: Damir Dervišagić, ATAImages

samo svoj

PAS PROŠETAO SERGEJA TRIFUNOVIĆA CRVENIM TEPIHOM: Mile bio glavna atrakcija na žurki TOME FOTO

Pop kultura -

Ekipa filma "Toma" sinoć je velikom žurkom proslavila više od milion bioskopskih gledalaca u Jugoslovenskoj kinoteci. Za dva i po meseca prikazivanja ostvarenje Dragana Bjelogrlića pogledalo je 1.054.000 ljudi.

Proslavi su iz glumačke ekipe prisustvovali Milan Marić i Tamara Dragičević, koja igra pevačicu Silvanu Armenulić, kao i Sanja Marković, Đorđe Stojković, Milan Kolak i drugi.

Jugoslovenska Kinoteka, film Toma, proslava, Sergej Trifunović
foto: Damir Dervišagić

Među brojnim zvanicama bili su Goran Bjelogrlić iz producentske kuće "Kobra film", Sergej Trifunović, koga je njegov ljubimac Mile prošetao crvenim tepihom, Nataša Ninković u pratnji supruga Nenada Šarenca, Branka Nevistić, Ivana Miković i Boban Jevtić, Vuk Ršumović i drugi.

Sergej Trifunović
foto: ATA images

U muzičkom delu programa, u pratnji Novosadskog big benda, Emil Fetahović je ponovio ulogu Zdravka Čolića iz filma otpevavši njegovu "Sinoć nisi bila tu" i Tomin hit "Rogonja". Članovi legendarne Ju grupe Dragi i Žika Jelić otpevali su svoje klasike "Crni leptir" i "Čudna šuma", a Suzana Branković, koja je u filmu pozajmila glas Silvani Armenulić, otpevala je njen hit "Noćas mi srce pati". Masu je digao na noge Aco Pejović, koji je izveo Tomine hitove "Tužno leto" i "Svirajte noćas samo za nju". Muzičko veče u Kinoteci upotpunio je hitom "Ponoć", pa klasikom "Što te nema".

Jugoslovenska Kinoteka, film Toma, proslava
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs

Bonus video:

01:06

FILM TOMA SLAVI NEVEROVATAN USPEH! Ekipa se ponovo okupila u Kinoteci, tu je i Bjela, a razlog je veoma POSEBAN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track