SRCE DA TI PREPUKNE Poznatom voditelju preminuo sin od 5 meseci: Slomljen, pojavio se pred kamerama i potvrdio TRAGIČNU vest VIDEO
Foto: Printscreen/Youtube

velika tuga

SRCE DA TI PREPUKNE Poznatom voditelju preminuo sin od 5 meseci: Slomljen, pojavio se pred kamerama i potvrdio TRAGIČNU vest VIDEO

Pop kultura -

Poznati muzičar, voditelj i komičar, Nik Kenon je objavio da je njegov najmlađi sin Zen preminuo. Petomesečni dečačić se kratko borio sa tumorom na mozgu, ali nije uspeo da pobedi opaku bolest.

Nik Kenon
foto: Printscreen/Youtube

Komičar je u junu ove godine dočekao svoje sedmo dete koje je dobio sa partnerkom, Alisom Skot, a ubrzo su saznali da se njihov mališan bori sa hidrocefalusom.

- Primetio sam da često kašlje i želeo sam to da proverim - rekao je Nik.

- Čudno je disao, primetio sam da sa dva meseca ima veću glavu u odnosu na ostalu decu u tom uzrastu, ali sam mislio da su u pitanju sinusi, pa smo ga odveli kod doktora zbog disanja. Mislio sam da će to biti rutinski pregled - dodao je Nik.

Nik Kenon
foto: Printscreen/Youtube

Na žalost, lekari su obavestili porodicu da se detetu nakupila tečnost u glavi i da je u pitanju maligni tumor.

Nik je kroz suze ispričao i da se od tog trenutka trudio da što kvalitetnije provodi vreme sa svojim bolesnim sinom. Komičar je poslednji put video sina za vikend, a ubrzo nakon tragedije morao je da se vrati poslovnim obavezama.

Da podsetimo, Nik praktikuje poliamoriju, odnosno održava intimne odnose sa više osoba uz znanje i pristanak svih partnera.

Voditelj ima porodicu sa tri žene - Ebi De La Rosom, Britani Bel i Alisom Skot. U decembru je dobio drugo dete sa Britani a u junu je sa Ebi dobio blizance i ima još jedno dete s Alisom.

Nick je ranije bio u braku sa pevačicom Marajom Keri, sa kojom ima dvoje dece, desetogodišnje blizance.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:08

AKO NAM DETE BUDE RUŽNO, OSTAVIĆE ME! Barbara šokirala Darka, pevač odmah javno zakukao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track