IMAJTE NA UMU DA KOMENTARI BOLE, PA I UBIJAJU: Nikola Kojo oglasio se povodom smrti Kike, poslao JAKU PORUKU (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva, Ana Paunković

tuga

IMAJTE NA UMU DA KOMENTARI BOLE, PA I UBIJAJU: Nikola Kojo oglasio se povodom smrti Kike, poslao JAKU PORUKU (FOTO)

Pop kultura -

Influenserka, jutjuberka i gejmerka Kristina Kika Đukić (21) okončala je sebi život između srede i četvrtka, a policija je zatekla beživotno telo u njenom stanu u centru Beograda.

Kristina Kika Đukić, Influenserka
foto: Privatna Arhiva

Vest o njenoj smrti potresla je region, pa su se tako mnoge javne ličnosti oglašavale na ovu temu. Glumac Nikola Kojo takođe se oglasio nakon tragične vesti, te je poručio mladima da uvek ima izlaz od problema, ma koliko se to činilo nemoguće.

- Život je ionako prekratak. Mladi moraju znati da zapravo i postoje rešenja za njihove probleme iako možda trenutno ne vide svetlo na kraju tunela - poručio je Kojo, a onda u komentarima napravio osvrt na tragediju mlade jutjuberke.

- MOĆ VREĐANJA I SEKSIZMA - naslovio je glumac svoj komentar i produžio:Slična vam je situacija i sa nacionalističkim komentarima. Hoćete biti srećniji ako date svoj glup nacionalistički ili nekome personalno uvredljiv komentar? Imajte na umu da komentari bole, pa i ubijaju, čak mogu da igraju ulogu u oružanom sukobu. Šta, preterujem? Razmislite. Vi toga niste ili ne želite biti svesni. Mislite da je zabavno i IN nekoga ili nečija osećanja vređati i ponižavati? Sram bilo sve one koji pišu uvredljive komentare! Balkan je moj, kao i vaš, ali Balkan nije u dovoljnoj meri naučio da poštuje uspešne, druge i drugačije i veliko je pitanje da li će ikad - napisao je Kojo.

Nikola Kojo
foto: Printsceen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:55

BAJKA U DOMU JELENE KARLEUŠE: Pevačica pokazala kako je okitila kuću pred praznike

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track