MNOGO NAM ONA SOLI PAMET! Eva Ras bez dlake na jeziku ISPROZIVALA Tanju Bošković, njena izjava ju je IZBACILA IZ TAKTA!
Foto: Ana Paunković, Zorana Jevtić

iskrena

MNOGO NAM ONA SOLI PAMET! Eva Ras bez dlake na jeziku ISPROZIVALA Tanju Bošković, njena izjava ju je IZBACILA IZ TAKTA!

Pop kultura -

Glumica Eva Ras potkačila je koleginicu Tanju Bošković, te nije štedela reči kada je ona u pitanju.

Naime, Sanja Marinković je u jednom segmetnu emisije citirala glumicu Tanju Bošković, što Evi nije baš prijalo, te je srčano odbrusila svojoj koleginici.

Tanja Bošković
foto: Dragan Kadić

- Moram da kažem da je kulturna elita Srbije mnogo digla glas svojevremeno, ali i danas, kada je reč o tom estetskom varvarizmu, i recimo simbol prirodne lepote je svakako glumica Tanja Bošković. Ona je jednom u mojoj emisiji rekla: "Bore su divna stvar, naročito ako ste ih zaradili, to je jedna milina velika. Zamislite ta neispisana lica bez bora, odmah pomislim da nešto nije u redu" - priča Marinkovićeva, a Eva Ras se odmah ubacila.

Eva Ras
foto: Printscreen

- Ja uopšte ne mogu da zagovaram bore, ne mogu. Ja sam sada stara i ne dopada mi sto u šta sam se pretvorila, ali volim što dugo trajem, imam utehe za to. Ali da kažem da je moje lice sada lepo, to ne može da se kaže. Lepo staračko lice, a lice bez bore je lepo po sebi - kaže Eva.

- Čekajte ljudi, bez obzira na dušu, na telo, na misao, svako voli da izgleda što lepše. To da neko voli svoje bore, to je čisto foliranje, niko ne voli bore - direktan je doktor Colić.

- Tanja Bošković voli da nam soli pamet. Pre neki dan sam videla da je u nekim novinama rekla kako je od glume samo teže rudarsko zanimanje. Pa, kad je ona bila rudar?! Ona je stara skoro koliko i ja, a sad zagovara bore! Pa, ne, ne... Ne slažem se - priznaje Eva Ras u emisiji "Magazin In".

Eva Ras
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track