KANJE ŽELI DA VRATI KIM: Ona podnela zahtev za promenu prezimena! A evo šta će se desiti sa ZAJEDNIČKOM IMOVINOM!
Foto: Profimedia

luda kuća

KANJE ŽELI DA VRATI KIM: Ona podnela zahtev za promenu prezimena! A evo šta će se desiti sa ZAJEDNIČKOM IMOVINOM!

Pop kultura -

Kanje Vest ne krije da želi da se pomiri sa svojom suprugom Kim Kardašijan, a sada ju je na koncertu i javno pozvao da mu se vrati.

Kanje Vest, maska
foto: Profimedia

Kanje je s reperom Drejkom održao humanitarni koncert, a na koncertu je bila i Kim. Vest je promenio stihove jedne svoje pesme na veliko oduševljenje publike.

- Želim da pobegneš natrag meni, upravo ti, Kimberli“, glasio je nadodani Kanjeov stih, zbog kojeg je hešteg #kimberly trenutno jedan od najpopularnijih na društvenim mrežama.

Kanje Vest
foto: Profimedia

Deo fanova na društvenim mrežama oduševljen je reperovom gestom, dok drugi deo smatra da Kim ovo ne bi trebalo da pokoleba.

- Kim, da nisi slučajno pala na to, ova pesma uopšte nije napisana za tebe! - napisala je jedna korisnica na Tvitera, aludirajući na to da je pesma napisana za Kanjeovu bivšu devojku Amber Rose.

Samo nekoliko sati nakon koncerta, Kim je navodno predala zahtev za legalnim razdvajanjem, prema kojem bi i dalje bila udata za repera, ali bi zakonski živela odvojeno od njega. Ako sud to odobri, pitanje starateljstva i zajedničke imovine bilo bi odvojeno od njihovog bračnog statusa. Takođe, navodno je podnela zahtev da joj se prezime Vest ukloni iz imena, prenosi TMZ.

Ovo Vestu nije prvi javni vapaj za pomirenjem, pa je tako nedavno na Instagram storiju objavio fotografiju poljupca s Kim, uz koju je napisao:

- Moram se vratiti kući! - prenose američki mediji.

kim kardasijan
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:11

KIM KARDAŠIJAN MORA DA PRESTANE: Pratioci zgroženi novim snimkom, da li je moguće da se u OVO UVUKLA?! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track