DOTAKLI SU DNO, A IMALI SU SVE NA SVETU: Ove poznate ličnosti su ogrezle u poroke i sebi uništili ŽIVOT!
Foto: Profimedia, Shutterstock

Tužne sudbine

DOTAKLI SU DNO, A IMALI SU SVE NA SVETU: Ove poznate ličnosti su ogrezle u poroke i sebi uništili ŽIVOT!

Pop kultura -

Mladost, lepota, talenat, novac, uspeh. Sve to im je bilo na dlanu, ali nekoliko proslavljenih lica iz šoubiznisa i Holivuda su nažalost je bili taoci svojih poroka.

Ejmi Vajnhaus
foto: Profimedia

U svetu slavnih eksperimentiranje sa drogama pre je pravilo nego izuzetak, a dok se oni pametniji klone tih poroka, velik broj ih poklekne pa im uskoro sve drugo prestaje da bude važno.

- They tried to make me go to rehab, but I said, 'No, no, no', pevala je Ejmi Vajnhaus koja je zbog teških zavisnosti izgubila život u 27. godini.

- Sama je odlučivala hoće li konzumirati drogu ili ne. Zapravo je bila vrlo jaka i nezavisna - rekao je njen bivši suprug Blejk i ističe da droga ni nije predstavljala njen glavni problem, već alkohol.

Pronađena je mrtva u svom stanu u Kamdenu 2011. godine nekoliko nedelja nakon poslednjeg koncerta u Beogradu. Nalazi su potvrdili da je pevačica umrla od trovanja alkoholom.

Ejmi Vajnhaus
foto: Profimedia

Film "Zamka za roditelje" lansirao je Lindzi Lohan (35) u pravu dečju filmsku zvezdu, i najavio da je pred njom sjajna glumačka karijera, koju su kasnije u drugi plan gurnuli njeni brojni incidenti i borba sa zavisnošću.

Nekad je bila omiljeno lice tinejdžerskih filmova, a karijera joj je završila i pre njene 30 godine. Redovno je bila na sudu zbog vožnji u alkoholisiranom stanju.

Ipak, na kraju se uspjela izvući te je danas sretno zaručena za Bejdera Šamasa.

Lindzi Lohan
foto: Printscreen/Instagram/lindsaylohan

Pevačicu Vitni Hjuston još je kao tinejdžerku sa drogom upoznao vlastiti brat. Zavisnost se nastavila u vezi s Bobijem Braunom (52), r'n'b pevačem i njenim prvim mužem.

- Previše smo pili i drogirali se. Stalno smo se svađali, a voleli smo se još više - objasnio je Bobi svojevremeno.

Vitni Hjuston
foto: Profimedia

- Očistio sam se puno pre nje - već smo se razveli. Bila je snažna žena. Doista se borila da spasi vlastiti život. U to vreme imao snage za sebe - budući da sam bio zavisnik, trebao sam se spasiti kako bih mogao spasiti nekoga drugog... Nažalost, rastali smo se dok sam pokušavao pronaći sebe - prisetio se njihovog razvoda.

Vitni je umrla u 48. godini. U trenutku smrti u njenom organizmu je pronađen kokain.

Bobi Braun Džunior
foto: Profimedia

Dru Barimor se počela drogirati jako rano, imala je tek devet godina kada je počela da puši cigarete, a nakon tog je sve išlo samo gore i gore. Do trinaeste godine bila je alkoholičarka i redovno se drogirala kokainom, a već je tada jednom bila na rehabilitaciji. Do petnaeste godine se uspela skinuti sa droge i od tada je njena karijera poznate glumice procvetala.

Dru Barimor
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./24sata.hr)

Bonus video:

05:28

TAMARA DRAGIĆ KONAČNO OTKRILA: Evo zašto neće promeniti prezime nakon razvoda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track