BJELOGRLIĆ IZBACIO JOVANU IZ TOME: Voditeljka je snimila scene i najavila pojavljivanje u filmu svog muža!
Foto: Damir Dervišagić

PEDALA

BJELOGRLIĆ IZBACIO JOVANU IZ TOME: Voditeljka je snimila scene i najavila pojavljivanje u filmu svog muža!

Pop kultura -

Film "Toma" Dragana Bjelogrlića i Željka Joksimovića za dva i po meseca prikazivanja pogledalo je više od milion ljudi, a publika će nastavak priče i istoimenu seriju moći da gleda na RTS tek naredne jeseni.

Deo glumačke ekipe biće i voditeljka Jovana Joksimović, koje nema u finalnoj verziji biografske drame o Tomi Zdravkoviću. Producenti ovog ostvarenja Dragan Bjelogrlić i Željko Joksimović za ulogu u filmu angažovali su i Jovanu, ali su te scene izbačene u montaži.

Voditeljka "Uranaka" na televiziji K1 tumači novinarku, što je i sama otkrila u svojoj novogodišnjoj emisiji. Sada je konačno i jasno što ona nije sa ekipom šetala crvenim tepihom na beogradskoj premijeri u Sava centru.

- Meni je Bjela u jednom trenutnu rekao da piše ulogu za mene, jer im u filmu treba novinarka. Pitala sam da li igram neku poznatu, a on je rekao: „Nepoznatu, ali nemoj da brineš.“ Došla sam na snimanje uzbuđenja i srećna. Videla sam odmah da mi je malo teksta. Željko je sve vreme mudro ćutao i bodrio me, a onda sam shvatila da se pojavljujem svega deset sekundi - objasnila je Jovana.

Jovana Joksimović
foto: Printscreen

Voditeljka je snimala svoje scene s glavnim glumcem Milanom Marićem, koji igra Tomu, i to u studiju u Krnjači, gde joj je bio gost u novogodišnjem programu.

- Bio sam i ja uzbuđen što snimam scene s Jovanom. Kad sam došao na snimanje, hteo sam da s njom odradim probu. Kažu mi: „Jovana uči tekst ceo dan.“ Postavila mi je nekoliko pitanja u filmu. Nije njena uloga tako mala uloga, ali dobro - rekao je Marić.

Joksimovićeva je na kraju priznala da joj j bilo teško da govori napisani tekst.

- Gluma je toliko težak posao... Trebalo je da budem neko ko nisam. Ne znam kako se glumci posle snimanja vraćaju sebi - konstatovala je ona.

Bjelogrlić je voditeljki obećao da će se njen lik pojaviti u seriji. Jovana Joksimović nije želela da komentariše nove okolnosti.

Na proslavi velikog uspeha u Kinoteci i seriji i novim likovima govorili su i sami autori priče Željko Joksimović i Dragan Bjelogrlić. Joksimović je najavio da je realno očekivati premijeru osam jednočasovnih nastavaka serije „Toma“ u septembru 2022.

- Mnoge stvari koje nisu bile jasne u filmu doći će na pravo mesto kad serija bude emitovana - rekao je Joksimović, a Bjelogrlić je dodao da „postoje priče koje ne postoje u filmu i novi likovi“.

- Serija je biografska u smislu da baš prati njegov život - otkrio je Bjelogrlić novinarima.

Film će moći da se vidi na RTS 1. januara 2022.

Nije prvi put

Ðoković izleteo iz holivudskog spektakla

Novak Đoković
foto: Profimedia

Sličnu sudbinu kao Jovana Joksimović doživeo je Novak Ðoković. Iako je u domaćim medijima na sva zvona najavljeno da će se on pojaviti u epizodnoj ulozi u akcionom hitu „Plaćenici 2“, u finalnoj verziji nije bilo njegovih scena. Nole je za potrebe ove priče u Bugarskoj snimio nekoliko scena, u kojima se reketom bori protiv zlih sila. Kako je tada najavljeno, Novak je trebalo da igra sebe, a ova uloga bila bi njegov debi na filmskom ekranu. Umesto Novaka u epizodnoj ulozi, tu su Čak Noris, Silvester Stalone, Brus Vilis, Žan-Klod van Dam, Džet Li, Lijam Hemsvort, Džejson Stejtam i Dolf Lundgren u glavnim ulogama. Ðokovićeve scene ostale su u široj DVD verziji filma za fanove.

Štampano izdanje 16.12.2021.
foto: Kurir

Čitajte KURIR!

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

02:02

TOMA OSVAJA AMERIKU: Tamara Dragičević zapevala na premijeri filma u Čikagu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track