GLUMAC IZNENADIO SVE PRIZNANJEM: S njom je imao S*KS i prvi poljubac, a sada su se opet SRELI!
Foto: ATA images

Ovo možda niste znali

GLUMAC IZNENADIO SVE PRIZNANJEM: S njom je imao S*KS i prvi poljubac, a sada su se opet SRELI!

Pop kultura -

Beogradsko dramsko pozorište najavilo je deset premijernih predstava koje će se igrati u 2022. godini.

Teatar sa Crvenog krsta vraća se klasici, a gledaćemo na sceni od Šekspira, preko Sofokla i Getea, do Čehova i Dostojevskog. Veliku ulogu u jednoj premijeri imaće i Svetozar Cvetković. On će tokom leta raditi Geteovog "Fausta" u režiji Borisa Liješevića, u kom igra sa Ozrenom Grabarićem. Premijera je planirana krajem avgusta na Brionima.

- Došlo je vreme da budem i Faust - izjavio je glumac.

Cvetković se ponovo sreo sa Danicom Maksimović, a otkrio je novinarima da je s njom snimio prvu erotsku scenu. Danas se to ostvarenje "Hajduk" i često reprizira.

"Danica je moja prva partnerka na filmu, moja prva ljubav na filmu, moja prva erotska scena na filmu, moja prva smrt na filmu, moje prvo iskustvo sa igranim filmom, dakle moj prvi film. To su činjenice i emocije koje morate pamtiti i srećna je okolnost da se taj film ("Hajduk" reditelj Aleksandar Petković) bar jednom mesečno u poslednje dve godine prikazuje na raznim kablovskim kanalima u nas, pa ljudi to mogu videti i uveriti se da smo dobre filmove i nekad snimali, mada kao debitanti. Danas, Danica i ja ne radimo tako često zajedno, pa kad radimo puni smo prepričavanja duhovitih detalja tog našeg prvog zajedničkog filmskog iskustva", ispričao je ranije glumac za Kurir.

Svetozar Cvetković
foto: Marina Lopičić

Kurir.rs

Bonus video:

00:27

POBEDIMO KORONU! Grad Beograd i Svetozar Cvetković pozivaju sve da se VAKCINIŠU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track