NJENA SLOVENSKA LEPOTA POKORILA HOLIVUD: Uveliko gazi 5. deceniju, a izgleda kao DEVOJČICA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

proslavila rođendan

NJENA SLOVENSKA LEPOTA POKORILA HOLIVUD: Uveliko gazi 5. deceniju, a izgleda kao DEVOJČICA! (FOTO)

Pop kultura -

Jedna od naših najslavnijih glumica Holivuda, Mila Jovović, nedavno je proslavila 46. rođendan.

Mila je na svom Instagramu objavila fotografije u opuštenoj varijanti, u dukserici bež boje.

- Čekajte, šta? Rođendan mi je? Okej, prihvatiću to - napisala je Mila, a potom se zahvalila svim svojim pratiocima koji su joj velikodušno čestitali.

Mila je rođena je u Kijevu 1975. godine kao Milica Bogdanovna Jovović u porodici srpskog lekara Bogdana Jovovića i ruske pozorišne glumice Galine Loginove.

Ona se pre 39 godina preselila u London, a potom u Ameriku. Uprkos novom životu i holivudskoj karijeri, Mila nije zaboravila svoje korene. Iako je odavno poznato da holivudska glumica vuče poreklo iz Srbije, budući da joj je otac rođen tamo.

Mila Jovović je jednom prilikom odala je počast svojim precima i otkrila kako se njen deda borio u redovima jugoslovenskih partizana. Naime, njena porodica s očeve strane je poreklom iz Crne Gore, a njen deda Bogdan Jovović je radio i kao vojni finansijski inspektor u vojnim oblastima Skoplja i Sarajeva.

Inače, Milu je sa samo 11 godina zapazio je fotograf Ričard Avedon. Svoju prvu naslovnu stranu dobila je 1987. u italijanskom časopisu Lei, a godinu kasnije potpisala je prvi profesionalni ugovor.

Iako je najviše poznata kao glumica, Jovović se oprobala i u pevanju. Godine 1994. izdala je svoj prvi album, ali je vrlo brzo shvatila da je filmska industrija ona u kojoj želi da nastavi. Ono što je takođe malo poznato je da govori srpski, ruski, francuski i engleski jezik.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

09:51

Neverne bebe uskoro izdaju novi album! Povratak rokera na velika vrata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track